Povezane vesti

Pola Beograda će da se razvede zbog ovog telefona! Opljačkan otac Maje Marinković: Ako te informacije procure...

Pola Beograda će da se razvede zbog ovog telefona! Opljačkan otac Maje Marinković: Ako te informacije procure...

Mondo 13.09.2023
Otac Maje Marinković otkrio da mu je obijen auto. Otac Maje Marinković otkrio da mu je obijen auto Otac Maje Marinković, koja se osim učešćem u rijalitijima "proslavila" i plastičnim operacijama kojima je potpuno promenila izgled Taki Marinković… »
"Sve mi je odneto, od gaća do novca": Taki Marinković brutalno opljačkan, Majin otac ne može da veruje šta ga je snašlo…

"Sve mi je odneto, od gaća do novca": Taki Marinković brutalno opljačkan, Majin otac ne može da veruje šta ga je snašlo…

Blic 13.09.2023
Taki Marinković u ranim jutarnjim satima opljačkan je od strane nepoznatih počinioca. Naime, Taki je ovog jutra krenuo do grada, a tom prilikom video je da su mu kola uništena, da je prozor skroz uništen, a kada je počeo da istražuje video je da mu… »
Opljačkan Taki Marinković: Obili mu kola, izneli sve iz auta, a zbog ovih dokaza je potpuno van sebe "Pokušavaju da me…

Opljačkan Taki Marinković: Obili mu kola, izneli sve iz auta, a zbog ovih dokaza je potpuno van sebe "Pokušavaju da me…

Kurir 13.09.2023
Taki Marinković u ranim jutarnjim satima opljačkan je od strane nepoznatih počinioca saznaju domaći mediji. Naime, Taki je ovog jutra krenuo do grada, a tom prilikom video je da su mu kola uništena, da je prozor skroz uništen, a kada je počeo da… »
Opljačkan Taki Marinković! Lopovi odneli sve stvari, najviše strahuje za telefon u kom se nalaze dokazi!

Opljačkan Taki Marinković! Lopovi odneli sve stvari, najviše strahuje za telefon u kom se nalaze dokazi!

Alo 13.09.2023
Taki je ovog jutra krenuo do grada, a tom prilikom video je da su mu kola uništena. Taki Marinković u ranim jutarnjim satima opljačkan je od strane nepoznatih počiniona. Naime, Taki je ovog jutra krenuo do grada, a tom prilikom video je da su mu kola… »

Vesti dana »