Повезане вести

Шмит: Не плашим се Додикових претњи, посетићу Бањалуку

Курир 13.09.2023
Високи представник у Босни и Херцеговини Кристијан Шмит изјавио је данас да се не плаши претњи председника Републике Српске Милорада Додика и да ће посетити Бањалуку. Шмит је рекао да се „не осећа као кукавица и слабић" што… »
Шмит тврди да је неодласком у Бањалуку испао мудрији од Додика

Шмит тврди да је неодласком у Бањалуку испао мудрији од Додика

Политика 13.09.2023
САРАЈЕВО – Високи представник у Босни и Херцеговини Кристијан Шмит изјавио је данас да се не плаши претњи председника Републике Српске Милорада Додика и да ће отићи у Републику Српску, не прецизирајући када. Шмит, који је јуче… »
Шмит: Надмудрио сам Додика…

Шмит: Надмудрио сам Додика…

Вести онлине 13.09.2023
Високи представник у Босни и Херцеговини Кристијан Шмит изјавио је данас да се не плаши претњи председника Републике Српске Милорада Додика и да ће отићи у Српску, не прецизирајући када. Шмит, који је јуче одустао од одласка у… »
Шмит о недоласку у Бањалуку: Не осећам се као кукавица и слабић, испао сам мудрији од Додика

Шмит о недоласку у Бањалуку: Не осећам се као кукавица и слабић, испао сам мудрији од Додика

Еуроневс 13.09.2023
Високи представник у Босни и Херцеговини Кристијан Шмит изјавио је да се не плаши претњи председника Републике Српске Милорада Додика и да ће отићи у Републику Српску, не прецизирајући када. Шмит, који је јуче одустао од одласка… »

Данас 13.09.2023
Високи представник у Босни и Херцеговини Кристијан Шмит изјавио је данас да се не плаши претњи председника Републике Српске Милорада Додика и да ће посетити Бањалуку. Шмит је рекао да се „не осећа као кукавица и слабић“ што… »

Радио сто плус 13.09.2023
Шмит је рекао да се „не осећа као кукавица и слабић” што јуче није отишао у Бањулку, већ да је „испао мудрији“ од Додика. “Биле су постављене барикаде да би се спречио мој долазак. Због чега су биле затворене неке улице… »
Кристијан Шмит: Не плашим се Додикових претњи, доћи ћу у Републику Српску

Нови магазин 13.09.2023
Високи представник у Босни и Херцеговини Кристијан Шмит поручио је како се се не плаши претњи Милорада Додика и да ће доћи у Републику Српску. Он је у Прессингу Н1 казао да се не осећа као кукавица и слабић што јуче није отишао… »
Шмит: Неодласком у Бањалуку надмудрио сам Додика

Шмит: Неодласком у Бањалуку надмудрио сам Додика

РТВ 13.09.2023
САРАЈЕВО - Високи представник у Босни и Херцеговини Кристијан Шмит изјавио је данас да се не плаши претњи председника Републике Српске Милорада Додика и да ће отићи у Републику Српску, не прецизирајући када. Шмит, који је јуче… »

Н1 Инфо 13.09.2023
Високи представник у Босни и Херцеговини Кристијан Шмит поручио је како се се не плаши претњи Милорада Додика и да ће доћи у Републику Српску. Он је у Прессингу Н1 казао да се не осећа као кукавица и слабић што јуче није отишао… »

Вести дана »