Povezane vesti

Šmit: Ne plašim se Dodikovih pretnji, posetiću Banjaluku

Kurir 13.09.2023
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit izjavio je danas da se ne plaši pretnji predsednika Republike Srpske Milorada Dodika i da će posetiti Banjaluku. Šmit je rekao da se „ne oseća kao kukavica i slabić" što juče nije otišao u… »
Šmit tvrdi da je neodlaskom u Banjaluku ispao mudriji od Dodika

Šmit tvrdi da je neodlaskom u Banjaluku ispao mudriji od Dodika

Politika 13.09.2023
SARAJEVO – Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit izjavio je danas da se ne plaši pretnji predsednika Republike Srpske Milorada Dodika i da će otići u Republiku Srpsku, ne precizirajući kada. Šmit, koji je juče odustao od odlaska… »
Šmit: Nadmudrio sam Dodika…

Šmit: Nadmudrio sam Dodika…

Vesti online 13.09.2023
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit izjavio je danas da se ne plaši pretnji predsednika Republike Srpske Milorada Dodika i da će otići u Srpsku, ne precizirajući kada. Šmit, koji je juče odustao od odlaska u Banjaluku gde ga je… »
Šmit o nedolasku u Banjaluku: Ne osećam se kao kukavica i slabić, ispao sam mudriji od Dodika

Šmit o nedolasku u Banjaluku: Ne osećam se kao kukavica i slabić, ispao sam mudriji od Dodika

Euronews 13.09.2023
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit izjavio je da se ne plaši pretnji predsednika Republike Srpske Milorada Dodika i da će otići u Republiku Srpsku, ne precizirajući kada. Šmit, koji je juče odustao od odlaska u Banjaluku gde ga… »

Danas 13.09.2023
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit izjavio je danas da se ne plaši pretnji predsednika Republike Srpske Milorada Dodika i da će posetiti Banjaluku. Šmit je rekao da se „ne oseća kao kukavica i slabić“ što juče nije otišao… »

Radio sto plus 13.09.2023
Šmit je rekao da se „ne oseća kao kukavica i slabić” što juče nije otišao u Banjulku, već da je „ispao mudriji“ od Dodika. “Bile su postavljene barikade da bi se sprečio moj dolazak. Zbog čega su bile zatvorene neke ulice? Muzički… »
Šmit: Neodlaskom u Banjaluku nadmudrio sam Dodika

Šmit: Neodlaskom u Banjaluku nadmudrio sam Dodika

RTV 13.09.2023
SARAJEVO - Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit izjavio je danas da se ne plaši pretnji predsednika Republike Srpske Milorada Dodika i da će otići u Republiku Srpsku, ne precizirajući kada. Šmit, koji je juče odustao od odlaska u… »
Kristijan Šmit: Ne plašim se Dodikovih pretnji, doći ću u Republiku Srpsku

Novi magazin 13.09.2023
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit poručio je kako se se ne plaši pretnji Milorada Dodika i da će doći u Republiku Srpsku. On je u Pressingu N1 kazao da se ne oseća kao kukavica i slabić što juče nije otišao u Banjaluku… »

N1 Info 13.09.2023
Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Kristijan Šmit poručio je kako se se ne plaši pretnji Milorada Dodika i da će doći u Republiku Srpsku. On je u Pressingu N1 kazao da se ne oseća kao kukavica i slabić što juče nije otišao u Banjaluku… »

Vesti dana »