Povezane vesti
Avramović "U džepu ima mesta za evroligaške plejmejkere"
Sportske.net 13.09.2023
Član Partizana i srebrni reprezentativac iz Manile Aleksa Avramović istakao je da mu je jučerašnji doček i slavlje u Beogradu bio jedan od najlepših u životu. "Još se nisu slegli utisci. Jučerašnji dan mi je bio najlepši u životu, uz venčanje. Neopisivo… »
Avramović otkrio detalje susreta sa Đokovićem i recept za uspeh: „Neizmerna ljubav – nikad pre nisam bio u grupi takvih ljudi“…
Nova 13.09.2023
Avramović je dobio velike ovacije od navijača Partizana, a u proteklom periodu postao je miljenik nacije Aleksa Avramović prisustvovao je utakmici Partizana i Fuenlabrade na Tašmajdanu pod otvorenim nebom, a pauzu na poluvremenu iskoristio je za… »
„Jučerašnji dan, nakon venčanja, najsrećniji u životu“
Sport klub 13.09.2023
Aleksa Avramović je dan nakon dočeka ispred Skupštine, pozdravljen od strane navijača Partizana na Tašmajdanu. U poluvremenu revijalne utakmice Partizan – Fuenlabrada, podelio je utiske u izjavi za Sport Klub. „Drago mi je što sam došao da pozdravim… »
"Verujte u boga i to će vam se vratiti!" Aleksa Avramović otkrio detalje o Đokoviću, dočeku i formuli za uspeh - iz pesme
Večernje novosti 13.09.2023
KOŠARKAŠI Partizana sastali su se sa Fuenlabradom na otvorenom terenu na Tašmajdanu, a Aleksa Avramović pratio je meč sa tribina. Bek crno-belih je tom prilikom još jednom oduševio Srbiju. FOTO: FIBA.Basketball Srbija je osvojila srebrnu medalju na… »
Vesti dana »

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 26 povezanih

"Sa velikom tugom opraštamo se od našeg lava": Potresna objava kluba čiji fudbaler je stradao od udara groma
Mondo pre 2 satajoš 22 povezane

"Kad Tramp ovo čuje, biće gneva..." Zna se šta je Zelenski sad uradio, kakvu odluku je saopštio!
Alo pre 30 minutajoš 134 povezane

Počela podela pomoći poljoprivrednicima koji su pretrpeli štetu u požarima
Ekapija pre 2 satajoš 21 povezana