Повезане вести

Јелена Тинска за Нова.рс открила детаље напада: „Била сам са унуком у дворишту када је неко бацио направу, али мене не могу…

Јелена Тинска за Нова.рс открила детаље напада: „Била сам са унуком у дворишту када је неко бацио направу, али мене не могу…

Нова 13.09.2023
Породица Јелене Тинске жртва је напада непознатог починиоца, а у разговору за Нова.рс открила је чиме је могла да изазове овакав вид насиља. Након што је Курир објавио да је бачена експлозивна направа на кућу глумице Јелене… »
Бачена бомба на кућу Јелене Тинске

Бачена бомба на кућу Јелене Тинске

Дневник 13.09.2023
На кућу глумице Јелене Тинске бачена је експлозивна направа. Наиме, како пише "Курир", то се десило чак два пута, а глумица се огласила и потврдила ове наводе. - Ми смо пре две године купили кућу у Дебељачи. Ја сам борац за… »
Бачена експлозивна направа на кућу Јелене Тинске: „Осталим становницима сметам због другачијег погледа на свет“

Бачена експлозивна направа на кућу Јелене Тинске: „Осталим становницима сметам због другачијег погледа на свет“

Нова 13.09.2023
Све се десило док је седела са унуцима и гледала телевизију. Позната глумица Јелена Тинска жртва напада непознатог починиоца који је бацио две експлозивне направе у њено двориште. „Ми смо пред две године купили кућу у Дебељачи… »
Два фитиља и метал, том направом се не убија: Јелена Тинска о хорору у Дебељачи - Ћерка је косила и нашла ту направу!

Два фитиља и метал, том направом се не убија: Јелена Тинска о хорору у Дебељачи - Ћерка је косила и нашла ту направу!

Мондо 13.09.2023
Јелена Тинска проговорила о експлозијама у дворишту њене куће у Дебељачи. Јелена Тинска проговорила о експлозијама у дворишту њене куће у Дебељачи Јелена Тинска открила је да је у двориште њене куће у Дебељачи два пута… »
Јелени тинској бацили експлозивну направу у двориште: Реаговала и полиција - "Сметам становницима општине"

Јелени тинској бацили експлозивну направу у двориште: Реаговала и полиција - "Сметам становницима општине"

Мондо 13.09.2023
Јелена Тинска открила детаље инцидента који су се одиграли у дворишту њене куће због бриге о заштити животиња. Јелена Тинска открила детаље инцидента који су се одиграли у дворишту њене куће због бриге о заштити животиња… »

Вести дана »