Повезане вести
Јелена Тинска за Нова.рс открила детаље напада: „Била сам са унуком у дворишту када је неко бацио направу, али мене не могу…
Нова 13.09.2023
Породица Јелене Тинске жртва је напада непознатог починиоца, а у разговору за Нова.рс открила је чиме је могла да изазове овакав вид насиља. Након што је Курир објавио да је бачена експлозивна направа на кућу глумице Јелене… »
Бачена бомба на кућу Јелене Тинске
Дневник 13.09.2023
На кућу глумице Јелене Тинске бачена је експлозивна направа. Наиме, како пише "Курир", то се десило чак два пута, а глумица се огласила и потврдила ове наводе. - Ми смо пре две године купили кућу у Дебељачи. Ја сам борац за… »
Бачена експлозивна направа на кућу Јелене Тинске: „Осталим становницима сметам због другачијег погледа на свет“
Нова 13.09.2023
Све се десило док је седела са унуцима и гледала телевизију. Позната глумица Јелена Тинска жртва напада непознатог починиоца који је бацио две експлозивне направе у њено двориште. „Ми смо пред две године купили кућу у Дебељачи… »
Два фитиља и метал, том направом се не убија: Јелена Тинска о хорору у Дебељачи - Ћерка је косила и нашла ту направу!
Мондо 13.09.2023
Јелена Тинска проговорила о експлозијама у дворишту њене куће у Дебељачи. Јелена Тинска проговорила о експлозијама у дворишту њене куће у Дебељачи Јелена Тинска открила је да је у двориште њене куће у Дебељачи два пута… »
Јелени тинској бацили експлозивну направу у двориште: Реаговала и полиција - "Сметам становницима општине"
Мондо 13.09.2023
Јелена Тинска открила детаље инцидента који су се одиграли у дворишту њене куће због бриге о заштити животиња. Јелена Тинска открила детаље инцидента који су се одиграли у дворишту њене куће због бриге о заштити животиња… »
Вести дана »
Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026, то треба да буде геополитичка одлука
Еуроневс пре 23 минутајош 18 повезаних
Надзорни одбор донео велику одлуку: Србин нови председник управе БМВ-а
Еуроневс пре 28 минутајош 16 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 18 минутајош 17 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 8 минутајош 30 повезаних
Ако желите да радите као полицајац у Зрењанину, сад је прилика да се пријавите
Зрењанински пре 1 сатјош 13 повезаних