Povezane vesti
Gutereš: Daleko smo od rešavanja krize u Ukrajini
Insajder 13.09.2023
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je danas da je svet daleko od rešavanja krize oko Ukrajine. "Voleo bih da se ukaže šansa da budem posrednik u mirovnim pregovorima, ali mislim da smo daleko od trenutka kada će to biti… »
Gutereš: Daleko smo od mira u Ukrajini
N1 Info 13.09.2023
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je da je svet daleko od rešavanja krize oko Ukrajine. Voleo bih da se ukaže šansa da budem posrednik u mirovnim pregovorima, ali mislim da smo daleko od trenutka kada će to biti moguće… »
Gutereš: Rat u Ukrajini skreće pažnju sa drugih svetskih sukoba
Blic 13.09.2023
Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Antonio Gutereš izjavio je danas da je sukob u Ukrajini ključni faktor u skretanju pažnje međunarodne zajednice sa drugih svetskih sukoba. "Mislim da je rat u Ukrajini zaista ključni faktor za pogoršanje… »
Vesti dana »

Požar kod najvećeg evropskog aerodroma izazvao haos! Prvi snimci, zatvoren londonski Hitrou, evakuacija ljudi iz obližnjih naselja (video)
Kurir pre 48 minutajoš 18 povezanih

Studenti noćas blokirali depo GSP na Novom Beogradu, navode da će akcija trajati – do daljeg
N1 Info pre 13 minutajoš 14 povezanih

Novi razgovori u Saudijskoj Arabiji najavljeni za ponedeljak; Guteres: Svaki prekid vatre u Ukrajini dobrodošao
RTS pre 1 satjoš 9 povezanih

"Slušaj, marko"! Dragan Stojković Piksi odgovorio Arnautoviću na pretnje posle meča
Večernje novosti pre 13 minutajoš 6 povezanih

Ognjen Dobrić: „Jako bitna pobeda – Nismo došli sa gubitničkim mentalitetom!“
Hot sport pre 48 minutajoš 6 povezanih