Повезане вести
Гутереш: Далеко смо од решавања кризе у Украјини
Инсајдер 13.09.2023
Генерални секретар Уједињених нација Антонио Гутереш изјавио је данас да је свет далеко од решавања кризе око Украјине. "Волео бих да се укаже шанса да будем посредник у мировним преговорима, али мислим да смо далеко од… »
Гутереш: Далеко смо од мира у Украјини
Н1 Инфо 13.09.2023
Генерални секретар Уједињених нација Антонио Гутереш изјавио је да је свет далеко од решавања кризе око Украјине. Волео бих да се укаже шанса да будем посредник у мировним преговорима, али мислим да смо далеко од тренутка када… »
Гутереш: Рат у Украјини скреће пажњу са других светских сукоба
Блиц 13.09.2023
Генерални секретар Уједињених нација Антонио Гутереш изјавио је данас да је сукоб у Украјини кључни фактор у скретању пажње међународне заједнице са других светских сукоба. "Мислим да је рат у Украјини заиста кључни фактор… »
Вести дана »
Снажан земљотрес погодио Јапан: Повређено 13 особа, издато упозорење на цунами, струја нестала у 2.700 домова
Еуроневс пре 36 минутајош 29 повезаних
Ђорђевић: Нисмо испоштовали неке ствари које смо се договорили
Глас југа пре 11 минутајош 33 повезане
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 8 сатијош 29 повезаних
Уживо Борбе не престају, расте број жртава; Зеленски у Лондону добио подршку Запада ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 1 сатјош 87 повезаних