Povezane vesti
"Mislim da nekome tako mladom ne bi trebalo da se oduzme život" Osvanule stranice iz dnevnika Sofije koja je ubijena u…
Blic 14.09.2023
Sofija Negić, jedna od devetoro ubijene dece u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" 30. novembra 2022. godine napisala je u svom dnevniku kako joj je žao što se život Ane Frank završio tako rano, te reči koje je napisala u svom dnevniku sada posebno… »
Porodice i prijatelji ubijenih u "Ribnikaru" obeležili rođendan Sofije Negić
RTS 14.09.2023
Drugari, porodica, prijatelji i roditelji dece koja su ubijena u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", kao i sestre njihovog čuvara Dragana, okupili su se na Omladinskom stadionu u Beogradu da obeleže 14. rođendan Sofije Negić. Kako je rekao direktor… »
Mislim da nekome, tako mladom, ne bi trebalo oduzeti život: Reči iz dnevnika male Sofije, žrtve masakra na Vračaru, slamaju…
Kurir 14.09.2023
"Mislim da nekome, tako mladom, ne bi trebalo da se oduzme život", reči su iz dnevnika male Sofije Negić, jedne od žrtava masakra u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru. Sofija bi juče napunila 14 godina, a povodom njenog rođendana na… »
Lampioni za sofiju Negić i nebeski razred: Veče puno emocija: Odleteli u nebo da prenesu svu ljubav i tugu (foto, video)
Blic 14.09.2023
Drugari, porodica, prijatelji, roditelji ubijene dece i sestre njihovog čuvara, okupili su se sinoć na beogradskom Omladinskom stadionu da obeleže 14. rođendan Sofije Negić. (stadion je odabran iz praktičnih razloga zbog čistog prostora ka nebu)… »
Da njen i njihov trag ostane u sećanjima i srcima svih Obeležen 14. rođendan Sofije Negić, poleteli baloni i lampioni da…
Dnevnik 14.09.2023
BEOGRAD: Na Omladinskom stadionu u Beogradu okupili su se drugari, porodica, prijatelji, roditelji ubijene dece i sestre čuvara, ubijenih u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", da obeleže 14. rođendan Sofije Negić. Kako je preneo direktor Fonda B92… »
Lampioni za Sofiju i ostalu ubijenu decu u „Ribnikaru“
N1 Info 14.09.2023
Drugari, porodica, prijatelji, roditelji ubijene dece i sestre njihovog čuvara, okupili su se na beogradskom Omladinskom stadionu da obeleže 14. rođendan Sofije Negić. Stadion je odabran iz praktičnih razloga zbog čistog prostora ka nebu. Okupljene… »
Poslušajte pesmu koju je Slobodan Negić napisao i odsvirao u čast svoje ćerke koja je ubijena u Ribnikaru
Nova 14.09.2023
Današnji jutarnji program "Probudi se" završen je pesmom, koju je Slobodan Negić posvetio svojoj ćerki Sofiji koja je zajedno sa još osmoro dece ubijena 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". Numeru "Wait for me" napisao je u čast njenog… »
"Svima je preteško i puno te dobrih ljudi voli. Nisu, Sofi, svi zli"! Sofiji ubijenoj u "Ribnikaru" najbliži posvetili…
Blic 13.09.2023
"Šta da ti danas, srce moje, na tvoj 14. rođendan poželim, osim da si s anđelima i dragim osobama, da se družite jer vas je mnogo, nevinih, mladih, najboljih iz celoga sveta nastradalo na takav način. Želim ljubavi moja, anđele moj, da sa ostalim… »
Vesti dana »
VJT u Novom Sadu: Uhapšena osoba koja je bila nedostupna istražnim organima
Beta pre 30 minutajoš 36 povezanih
Pojavio se dokaz: Gruhonjić i njegova banda počeli da tuku žene VIDEO
B92 pre 36 minutajoš 15 povezanih
Opozicioni poslanici i građanski aktivisti na Savskom mostu - policiji stiglo pojačanje
Insajder pre 1 satjoš 23 povezane
Pucnjava kod izraelske ambasade u Amanu; pronađeno telo nestalog rabina u UAE
RTS pre 13 minutajoš 32 povezane
Upravnik zatvora: Vesić nije životno ugrožen, pratimo njegovo zdravstveno stanje
RTS pre 13 minutajoš 22 povezane