Повезане вести

"Мислим да некоме тако младом не би требало да се одузме живот" Освануле странице из дневника Софије која је убијена у…

"Мислим да некоме тако младом не би требало да се одузме живот" Освануле странице из дневника Софије која је убијена у…

Блиц 14.09.2023
Софија Негић, једна од деветоро убијене деце у Основној школи "Владислав Рибникар" 30. новембра 2022. године написала је у свом дневнику како јој је жао што се живот Ане Франк завршио тако рано, те речи које је написала у свом… »
Мислим да некоме, тако младом, не би требало одузети живот: Речи из дневника мале Софије, жртве масакра на Врачару, сламају…

Мислим да некоме, тако младом, не би требало одузети живот: Речи из дневника мале Софије, жртве масакра на Врачару, сламају…

Курир 14.09.2023
"Мислим да некоме, тако младом, не би требало да се одузме живот", речи су из дневника мале Софије Негић, једне од жртава масакра у Основној школи "Владислав Рибникар" на Врачару. Софија би јуче напунила 14 година, а поводом… »
Лампиони за софију Негић и небески разред: Вече пуно емоција: Одлетели у небо да пренесу сву љубав и тугу (фото, видео)

Лампиони за софију Негић и небески разред: Вече пуно емоција: Одлетели у небо да пренесу сву љубав и тугу (фото, видео)

Блиц 14.09.2023
Другари, породица, пријатељи, родитељи убијене деце и сестре њиховог чувара, окупили су се синоћ на београдском Омладинском стадиону да обележе 14. рођендан Софије Негић. (стадион је одабран из практичних разлога због чистог… »
Да њен и њихов траг остане у сећањима и срцима свих Обележен 14. рођендан Софије Негић, полетели балони и лампиони да…

Да њен и њихов траг остане у сећањима и срцима свих Обележен 14. рођендан Софије Негић, полетели балони и лампиони да…

Дневник 14.09.2023
БЕОГРАД: На Омладинском стадиону у Београду окупили су се другари, породица, пријатељи, родитељи убијене деце и сестре чувара, убијених у Основној школи "Владислав Рибникар", да обележе 14. рођендан Софије Негић. Како је пренео… »
Лампиони за Софију и осталу убијену децу у „Рибникару“

Лампиони за Софију и осталу убијену децу у „Рибникару“

Н1 Инфо 14.09.2023
Другари, породица, пријатељи, родитељи убијене деце и сестре њиховог чувара, окупили су се на београдском Омладинском стадиону да обележе 14. рођендан Софије Негић. Стадион је одабран из практичних разлога због чистог простора… »
Послушајте песму коју је Слободан Негић написао и одсвирао у част своје ћерке која је убијена у Рибникару

Послушајте песму коју је Слободан Негић написао и одсвирао у част своје ћерке која је убијена у Рибникару

Нова 14.09.2023
Данашњи јутарњи програм "Пробуди се" завршен је песмом, коју је Слободан Негић посветио својој ћерки Софији која је заједно са још осморо деце убијена 3. маја у Основној школи "Владислав Рибникар". Нумеру "Ваит фор ме" написао… »
"Свима је претешко и пуно те добрих људи воли. Нису, Софи, сви зли"! Софији убијеној у "Рибникару" најближи посветили…

"Свима је претешко и пуно те добрих људи воли. Нису, Софи, сви зли"! Софији убијеној у "Рибникару" најближи посветили…

Блиц 13.09.2023
"Шта да ти данас, срце моје, на твој 14. рођендан пожелим, осим да си с анђелима и драгим особама, да се дружите јер вас је много, невиних, младих, најбољих из целога света настрадало на такав начин. Желим љубави моја, анђеле… »

Вести дана »