Povezane vesti
Razvod je bio velika trauma! Ljiljana Stjepanović o bolnom rastanku - "Bio je ljubomoran, jedva sam se iščupala"
Mondo 14.09.2023
Proslavljena glumica Ljiljana Stjepanović progovorila je o razlozima rastanka od tadašnjeg supruga i bolnom razvodu. Proslavljena glumica Ljiljana Stjepanović progovorila je o razlozima rastanka od tadašnjeg supruga i bolnom razvodu. Ljiljana… »
"To je bila trauma koju nikom ne bih poželela" Ljiljana Stjepanović progovorila o razvodu: "Jedva sam se iščupala"
Kurir 14.09.2023
Glumica Ljiljana Stjepanović razvod je podnela veoma teško, a jednom prilikom je o tome i javno govorila. Kako sama kaže, razvod smatra najbolnijim iskustvom koje ju je zadesilo. Svog supruga, Bojana Repića, upoznala je još u srednjoj školi, a… »
"Bilo je bolno i traumatično, jedva sam se iščupala": Ljiljana Stjepanović progovorila o razvodu: "Najbliži su sve vreme…
Blic 14.09.2023
Glumica Ljiljana Stjepanović razvod je podnela veoma teško, a jednom prilikom sa javnosti podelila svoje iskustvo. Kako sama kaže, razvod smatra najbolnijim iskustvom koje ju je zadesilo. Njenog supruga, Bojana Repića, upoznala je još u srednjoj… »
Vesti dana »
Izvori u Vašingtonu: Sankcije protiv zvaničnika Međunarodnog krivičnog suda
Politika pre 46 minutajoš 32 povezane
Jak olujni vetar već pravi haos po Srbiji: Čovek umalo stradao u kolima, nije ni sanjao da će ovo doživeti! Poznato selo ostalo bez struje! (video)
Kurir pre 34 minutajoš 28 povezanih
‘Orešnik’: Šta se zna o novom ruskom projektilu korištenom u Ukrajini
Al Jazeera pre 17 minutajoš 24 povezane
FOTO Provokativna poruka Karlika Džonsa: Neće se dopasti navijačima Zvezde ono što je napisao posle derbija
Nova pre 1 satjoš 24 povezane
Slava kod Živojinovića nikad veselija, a ova pesma bila je hit večeri (VIDEO)
Svet & Skandal pre 33 minutajoš 12 povezanih