Povezane vesti
Sistem 'Pronađi me' je srpski Amber alert kreće 1. novembra! Evo kako će funkcionisati
Dnevnik 14.09.2023
Srpski Amber alert sistem, koji će se zvati "Pronađi me", trebalo bi da profunkcioniše od 1. novembra, jer se izrada platforme za hitno obaveštavanje javnosti o nestanku deteta privodi kraju. Izrađen je i pravilnik u kome piše da medije o nestanku… »
Srpski Amber alert kreće 1. novembra
Vreme 14.09.2023
Društvo Pre puštanja, biće urađena proba sistema "Pronađi me", kaža za "Vreme" Igor Jurić. REM doneo pravilnik prema kojem će mediji biti dužni da bez odlaganja objave informacije o nestanku deteta. Srpska verzija sistema "Amber alert", pod nazivom… »
Kako će izgledati srpski Amber Alert: Šta stoji u Pravilniku o hitnom obaveštavanju javnosti o nestanku maloletnika
Euronews 14.09.2023
Srpski Amber alert sistem, koji će se zvati "Pronađi me", trebalo bi uskoro da zaživi. Radi se na izradi platforme za hitno obaveštavanje javnosti. Građani će o nestanku maloletnog lica biti obaveštavani putem SMS poruke, prekidom televizijskih i radio… »
Vesti dana »

(Radarski snimci) jako nevreme počinje tačno u ovo vreme! Evo kako će se olujni oblak kretati preko Srbije, iz sata u sat i šta nam sve donosi
Blic pre 45 minutajoš 8 povezanih

Mup: o skupovima protiv blokada: "u 125 mesta okupilo se 144.000 ljudi, najviše na Voždovcu"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Počela "Zadruga: - Elita 9" Uroš sa ogromnim noktima, asmin durdžić među takmičarima! Janjuševa bivša devojka Sara u rijalitiju, a tu je i tinejdžerka iz Italije (video)
Blic pre 2 satajoš 4 povezane

Pogođena rafinerija Kiriš u Lenjingradskoj oblasti; Rubio: Nejasno da li je Rusija ciljala Poljsku
RTS pre 5 minutajoš 4 povezane