Повезане вести
Хванг данас, а следеће појачање на "Маракану" слеће већ сутра!
Спортске.нет 14.09.2023
Фудбалски клуб Црвена звезда представиће сутра ново појачање на стадиону "Рајко Митић". У питању је Папе Шериф Ендиаје који ће сутра у 13.00 сати бити промовисан у новом дресу. Доскорашњи нападач Адане биће плаћен 4.000.000… »
(ВИДЕО) Најскупље Звездино појачање: Најбољи пријатељ ми је Ким, који је прешао у Бајерн
Данас 14.09.2023
Да ли је најбоље Звездино појачање, то остаје да се види, а најскупље икада свакако јесте. Вишеструки узастопни фудбалски првак Србије је представио Хван Ин Бома, репрезентативца Јужне Кореје, за кога ће Олимпијакосу платити… »
Представљено Звездино најскупље појачање: Хванг дошао због Лиге шампиона, открио зашто га зову селекторов син ФОТО/ВИДЕО
Нова 14.09.2023
Велика су очекивања од овог фудбалера У Медија центру стадиона „Рајко Митић“, промовисано је ново појачање Црвене звезде, а реч је о Ин Бом Хвангу који је са клубом потписао четворогодишњи уговор и задужио број 66. „Нервозан… »
Највеће звездино појачање Једва чекам дуел са Манчестер ситијем
Дневник 14.09.2023
БЕОГРАД: Најскупље појачање у историји Црвене звезде фудбалски репрезентативац Јужне Кореје Ин Бон Хванг изјавио је данас на званичном представљању да је због Лиге шампиона дошао у редове "црвено-белих" и додао да једва чека… »
Хванг Ин-Беом представљен на Маракани: Можемо да победимо сваки тим из наше групе у Лиги шампиона!
Еуроневс 14.09.2023
Прелазни рок Црвена звезда окончала је потписањем три играча у једном дану. На Маракану су стигли Шериф Ендиаје, Насер Ђига и Хванг Ин-Беом, а будући да је Корејац имао обавезе са репрезентацијом, тек је данас представљен у… »
Трчаћемо као пси против гвардиоле! Хванг дошао у Звезду и све одушевио: Ја ћу играти и голмана ако Бахар каже!
Мондо 14.09.2023
Последње појачање Црвене звезде Хванг Ин Бом најавио велике ствари у новом клубу. Последње појачање Црвене звезде Хванг Ин Бом најавио велике ствари у новом клубу. Сјајни јужнокорејски фудбалер Хванг Ин Бом, најскупље… »
Хванг: Носићу притисак најскупљег појачања Звезде (ВИДЕО)
Спорт клуб 14.09.2023
Ин-Беом Хванг, најскупљи играч у историји Црвене звезде, подигао је дрес у сали Медија центра на стадиону „Рајко Митић“ и поручио да га податак што нико пре њега није толико плаћен у најтрофејнијем српском клубу не оптерећује… »
Звезда представила ново појачање! Хванг: Срећан сам, верујем да можемо да побеђујемо
Вечерње новости 14.09.2023
ЦРВЕНА звезда се за Лигу шампиона додатно појачала. У клуб је стигао Хванг Ин Бом који је данас представљен на стадиону "Рајко Митић". ФОТО: ФК Црвена звезда Много се у табору црвено-белих очекује од новајлије из Јужне Кореје… »
Хванг: ''Мало сам нервозан... Није битно што сам најскупљи! Чуо сам да су Звездини навијачи луђи од Олимпијакосових!''
Спортске.нет 14.09.2023
Како смо претходно објавили, доскорашњи фудбалер Олимпијакоса, репрезентативац Јужне Кореје Хванг Ин-Бом је задужио Звездин дрес са бројем 66, а на прес конференцији поводом његове промоције, реч је најпре добио спортски… »
Звезда озваничила: ''Хванг је спреман за Лигу шампиона!''
Спортске.нет 14.09.2023
Тачно у 13 часова, Црвена звезда је почела званичну промоцију свог најскупљег појачања овог лета, корејског везисте Хванг Ин-Бома који је на ''Маракану'' стигао из Олимпијакоса. Одлични фудбалер за чији трансфер је Звезда… »
Највеће појачање у историји Звезде Стижу три играча ево колико вреде уговори
Дневник 14.09.2023
Црвена звезда је завршила прелазни рок потписивањем три играча у једном дану, а то су били Хванг Ин-Беом, Шериф Ендиаје и Насер Ђига. Пошто је Корејац Ин-Беом био са репрезентацијом, није било прилике да буде представљен… »
Одбројавање - Звезда представља најскупље појачање!
Спортске.нет 14.09.2023
Црвена звезда је после жреба група за Лигу шампиона, који ју је спојио са прваком Европе, моћним Манчестер ситијем, додазно појачала свој тим довођењем још тројице нових играча из иностранства. Један од њих је и доскорашњи… »
Звезда представља највеће појачање
Спортски журнал 14.09.2023
Данас промоција Хванга. Јуче је у преподневним сатима Хванг Ин Бом слетео у Београд, где ће данас бити представљен у Медија центру стадиона „Рајко Митић”. Услед репрезентативних обавеза, корејски фудбалер ће након скоро две… »
Вести дана »

РХМЗ упозорава на интензивне пљускове, град и олујни ветар у Нишавском округу и целој Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 43 повезане

МУП: На скуповима грађана против блокада више од 144.000 грађана, највише на Вождовцу
Глас Зајечара пре 7 сатијош 8 повезаних