Повезане вести
Далић искрено: "Нормално је да навијам за Србију против Нигерије, па за кога бих требало?"
Спортске.нет 14.09.2023
Селектор фудбалске репрезентације Хрватске Златко Далић говорио је на спортском скупу Симпсонијум у Сарајеву и о тиму Србије. "Србија има скоро подједнаку екипу као ми, али нешто јој фали. Ми смо се добро посложили на свим… »
Селектор Хрватске: Нормално је да навијам за Србију против Нигерије, за кога би требало?
Спортски журнал 14.09.2023
Никад нисам лоше говорио о Србији. Рекао сам једном да их не желим у групи. Па, нормално је да желим Шкотску, коју ћемо победити, а не Србију која је јака - нагласио је Далић. Симпосар, спортски симпозијум у Сарајеву, чедо нашег… »
Хрватски селектор: Нормално је да ћу навијати за Србију кад игра против Нигерије, него за кога ћу
Данас 14.09.2023
У Сарајеву, где се одржава 12. спортски симпозијум „Симпосар“, један од говорника био је Златко Далић, селектор хрватске фудбалске репрезентације. Образлажући феномен националног тима који је с њим био светски вицепрвак у Русији… »
Нормално да навијам за Србију! Па за кога треба? Регион бруји о изјави Хрвата - посебно хвалио Пиксија!
Мондо 14.09.2023
Селектор фудбалске репрезентације Хрватске Златко Далић отворено је говорио шта мисли о српској репрезентацији, као и за кога навија када играју државе из региона на такмичењима. Селектор фудбалске репрезентације Хрватске Златко… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Радио сто плус пре 1 сатјош 31 повезана
Биографија Србина који је дошао на чело БМВ-а: Има докторат, диплому машинског инжењера стекао је на Кембриџу, а радници га због овога обожавају
Курир пре 46 минутајош 32 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 37 минутајош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 3 сатајош 30 повезаних