Povezane vesti

"Deset sekundi nisam gledala u bebu, ta žena mi je odgurala dete" Majka iz Novog Sada doživela šok na pijaci: Još se tresem

"Deset sekundi nisam gledala u bebu, ta žena mi je odgurala dete" Majka iz Novog Sada doživela šok na pijaci: Još se tresem

Kurir 14.09.2023
Jedna Novosađanka doživela je pravu dramu danas na pijaci zbog bizarne šale jeden nepoznate žene, koja je praktično simulirala krađu njene bebe! Ona je na društvenoj mreži X napisala šta je doživela i na koji način se sve dogodilo. - Još se… »
"Deset sekundi nisam gledala u bebu i ta žena mi je ukrala dete!" Drama na pijaci u Novom Sadu, majka još ne može da se…

"Deset sekundi nisam gledala u bebu i ta žena mi je ukrala dete!" Drama na pijaci u Novom Sadu, majka još ne može da se…

Blic 14.09.2023
Jedna Novosađanka doživela je pravu dramu danas na pijaci zbog bizarne šale jedne nepoznate žene, koja je praktično simulirala krađu njene bebe! Ona je na društvenoj mreži X napisala šta je doživela i na koji način se sve dogodilo. - Još se… »
Ženi iz novog sada baba na pijaci sakrila dete! Šalila se da će da je ukrade, a onda u 10 sekundi bebe nije bilo, jezivo

Ženi iz novog sada baba na pijaci sakrila dete! Šalila se da će da je ukrade, a onda u 10 sekundi bebe nije bilo, jezivo

Mondo 14.09.2023
Na pijaci u Novom Sadu starija gospođa je majci deteta sakrila dete. Na pijaci u Novom Sadu starija gospođa je majci deteta sakrila dete. Jedna Novosađanka doživela je pravu neprijatnost danas na pijaci zbog bizarne šale jedne nepoznate žene, koja… »

Dnevnik 14.09.2023
Jedna Novosađanka doživela je pravu dramu danas na pijaci zbog bizarne šale jeden nepoznate žene, koja je praktično simulirala krađu njene bebe! Ona je na društvenoj mreži X napisala šta je doživela i na koji način se sve dogodilo. - Još se… »

Vesti dana »