Povezane vesti
Dobrila Desivojević: Mi penzioneri smo svedeni na puko preživljavanje svakog dana
Glas Šumadije 14.09.2023
Najavu smanjenja cena prehrambenih proizvoda sam doživela kao uvredu građanskog dostojanstva, naročito što to dolazi od predsednika države, mislim da to nije njegov posao, kaže Dobrila Desivojević, penzionerka i članica stranke Zajedno. Izjava… »
Zajedno: Predsednik ponižava penzionere i sve građane Srbije
Kragujevačke 14.09.2023
Povodom nižih cena pojedinih proizvoda saopštenjem za javnost oglasio se gradski odbora stranke Zajedno. Saopštenje koje potpisuje penzionerka Dobrila Desivojević prenosimo u celosti: – Najavu smanjenja cena prehrambenih proizvoda sam doživela kao uvredu… »
Vesti dana »
Lozničani protestovali jer danima nemaju struju i vodu, gradonačelnica poručila da će problem biti rešen za 72 sata
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 15 povezanih
Uhapšeni vlasnici bara u Švajcarskoj u kojem je 40 ljudi poginulo u požaru
BBC News pre 1 satjoš 29 povezanih
Uživo Iran potpuno odsečen od sveta: Hamnei preti Trampu: "Biće svrgnut kao i drugi arogantni despoti!" Drugi najveći grad u rukama demonstranata!
Kurir pre 8 minutajoš 26 povezanih
Najnovije vesti iz Mionice: Novi kvar na elektro-mreži, bez struje ostalo 8 sela
Telegraf pre 8 minutajoš 37 povezanih
NIS ugovorio uvoz nafte preko JANAF-a, isporuka prvih količina tokom naredne nedelje
RTS pre 5 satijoš 32 povezane