Повезане вести

Бресквица први пут о забрани наступа српских извођача у Бањој Луци: „Никоме није јасно зашто сам се ја нашла на тој листи“…

Бресквица први пут о забрани наступа српских извођача у Бањој Луци: „Никоме није јасно зашто сам се ја нашла на тој листи“…

Нова 14.09.2023
Певачица истиче да су на њеним наступима чести гости у публици родитељи са децом, те да је то доказ да у њеном лику и делу нема ничега вулгарног и непримереног. Градоначелник Бања Луке недавно је забранио наступ неколико… »
Његово мишљење ми није битно! Бресквица први пут о забрани и Станивуковићу - "Родитељи доводе децу на моје наступе!"

Његово мишљење ми није битно! Бресквица први пут о забрани и Станивуковићу - "Родитељи доводе децу на моје наступе!"

Мондо 14.09.2023
Анђела Игњатовић Бресквица први пут се огласила након што је добила забрану да наступа у Бањалуци. Анђела Игњатовић Бресквица први пут се огласила након што је добила забрану да наступа у Бањалуци. Градоначелник Бањалуке… »
"Станивуковић ме је истраживао па пронашао неке слике" Бресквица о забрани наступа у Бањалуци: Не знам зашто сам на тој листи!…

"Станивуковић ме је истраживао па пронашао неке слике" Бресквица о забрани наступа у Бањалуци: Не знам зашто сам на тој листи!…

Курир 14.09.2023
Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић недавно је донео забрану о наступима за неколико српских извођача у том граду, међу којима је и Анђела Игњатовић Бресквица. Певачица је први пут јавно проговорила о забрани и открила… »

Вести дана »