Povezane vesti
Breskvica prvi put o zabrani nastupa srpskih izvođača u Banjoj Luci: „Nikome nije jasno zašto sam se ja našla na toj listi“…
Nova 14.09.2023
Pevačica ističe da su na njenim nastupima česti gosti u publici roditelji sa decom, te da je to dokaz da u njenom liku i delu nema ničega vulgarnog i neprimerenog. Gradonačelnik Banja Luke nedavno je zabranio nastup nekoliko izvođača iz Srbije, među… »
Njegovo mišljenje mi nije bitno! Breskvica prvi put o zabrani i Stanivukoviću - "Roditelji dovode decu na moje nastupe!"
Mondo 14.09.2023
Anđela Ignjatović Breskvica prvi put se oglasila nakon što je dobila zabranu da nastupa u Banjaluci. Anđela Ignjatović Breskvica prvi put se oglasila nakon što je dobila zabranu da nastupa u Banjaluci. Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković… »
"Stanivuković me je istraživao pa pronašao neke slike" Breskvica o zabrani nastupa u Banjaluci: Ne znam zašto sam na toj listi!…
Kurir 14.09.2023
Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković nedavno je doneo zabranu o nastupima za nekoliko srpskih izvođača u tom gradu, među kojima je i Anđela Ignjatović Breskvica. Pevačica je prvi put javno progovorila o zabrani i otkrila da li je iznenadila ovakva… »
Vesti dana »

NIS traži novu licencu za odlaganje sankcija SAD zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 1 satjoš 23 povezane

Delegacija EU: Srbija dobila 51,7 miliona evra u okviru pretfinansiranja Plana rasta
RTV pre 29 minutajoš 20 povezanih

Nova pozicija za bivšeg gradonačelnika: Milan Đurić i Irena Vujović u Odboru direktora NIS-a
Radio 021 pre 1 satjoš 21 povezana

Srbija centar osuđuje Informer zbog objavljivanja fotografija sudija iz Užica
Serbian News Media pre 58 minutajoš 43 povezane

"Naglo mu je pozlilo" Grand produkcija momentalno izdala zvanično saopštenje o stanju Žike Jakšića
Alo pre 4 minutajoš 27 povezanih