Povezane vesti

Đina je najzgodina baka na internetu: Ima 52 godine i izgleda kao zečica! Muškarci uzdišu za njom, a šokirala sve svojom…

Đina je najzgodina baka na internetu: Ima 52 godine i izgleda kao zečica! Muškarci uzdišu za njom, a šokirala sve svojom…

Kurir 14.09.2023
Đina Stjuart (52) koja važi za najzgodniju baku na internetu objavila je nedavno na Instagramu novi video. Ona je iznenadila brojne pratioce na ovoj mreži (prati je 400.000 ljudi). Baka i majka četvoro dece izgleda na tom snimku kao da je prevarila… »
“Dojila sam svog brata!” Šok ispovest slavne dizajnerke – reči njene majke promenile su joj život zauvek!

“Dojila sam svog brata!” Šok ispovest slavne dizajnerke – reči njene majke promenile su joj život zauvek!

Mondo 14.09.2023
Džulija Hart je sa 19 godina živela u ugovorenom braku, a do 42. u neobičnoj zajednici. Džulija Hart je sa 19 godina živela u ugovorenom braku, a do 42. u neobičnoj zajednici. Poznata dizajnerka gostujući nedavno u podkastu "Not Skinny but Not Fat"… »
"Dojila sam svog brata"! Čuvena dizajnerka šokirala: Sa 19 godina živela u ugovorenom braku, a do 42. u neobičnoj zajednici…

"Dojila sam svog brata"! Čuvena dizajnerka šokirala: Sa 19 godina živela u ugovorenom braku, a do 42. u neobičnoj zajednici…

Kurir 14.09.2023
Poznata dizajnerka gostujući nedavno u podkastu "Not Skinny but Not Fat" Amande Hirš i otkrila je više nego šokantne detalje iz svog života. Izjava Džulije Hart se opravdano dosta komentariše. Želiš li da čuješ nešto ludo? Dojila sam svog… »

Vesti dana »