Повезане вести

"Када треба да будем змија, онда сам змијанац": Николија Јовановић отворено о интернет насиљу, поручила једно

"Када треба да будем змија, онда сам змијанац": Николија Јовановић отворено о интернет насиљу, поручила једно

Блиц 14.09.2023
Интернет насиље један је од великих проблема данашњице. Веома је застушљен, како међу особама које нису јавне личности, тако и међу познатима, али о томе ретко ко говори. Певачица Николија Јовановић одлучила је да открије… »
Говорили да сам мушко, ружна, животиња! Николија открила шта су јој све писали: Тада нисам Јовановић, већ змијанац!

Говорили да сам мушко, ружна, животиња! Николија открила шта су јој све писали: Тада нисам Јовановић, већ змијанац!

Мондо 14.09.2023
Певачица Николија Јовановић одлучила је да открије своја искуства на ову тему, па је истакла како се носи са тим. Певачица Николија Јовановић одлучила је да открије своја искуства на ову тему, па је истакла како се носи са тим… »
"Кад требам да будем змија, онда сам змијанац!" Николија проговорила о интернет насиљу: Говорили су да сам мушко, животиња...…

"Кад требам да будем змија, онда сам змијанац!" Николија проговорила о интернет насиљу: Говорили су да сам мушко, животиња...…

Курир 14.09.2023
Интернет насиље све је присутније и код јавних личности које често морају да читају ружне и негативне коментаре на свој рачун. Неки се с тме не носе како треба, док други једноставно игноришу такве коментаре. Управо о томе је… »

Вести дана »