Povezane vesti
"Kada treba da budem zmija, onda sam zmijanac": Nikolija Jovanović otvoreno o internet nasilju, poručila jedno
Blic 14.09.2023
Internet nasilje jedan je od velikih problema današnjice. Veoma je zastušljen, kako među osobama koje nisu javne ličnosti, tako i među poznatima, ali o tome retko ko govori. Pevačica Nikolija Jovanović odlučila je da otkrije svoja nemila iskustva, te je… »
Govorili da sam muško, ružna, životinja! Nikolija otkrila šta su joj sve pisali: Tada nisam Jovanović, već zmijanac!
Mondo 14.09.2023
Pevačica Nikolija Jovanović odlučila je da otkrije svoja iskustva na ovu temu, pa je istakla kako se nosi sa tim. Pevačica Nikolija Jovanović odlučila je da otkrije svoja iskustva na ovu temu, pa je istakla kako se nosi sa tim. Internet nasilje jedan je… »
"Kad trebam da budem zmija, onda sam zmijanac!" Nikolija progovorila o internet nasilju: Govorili su da sam muško, životinja...…
Kurir 14.09.2023
Internet nasilje sve je prisutnije i kod javnih ličnosti koje često moraju da čitaju ružne i negativne komentare na svoj račun. Neki se s tme ne nose kako treba, dok drugi jednostavno ignorišu takve komentare. Upravo o tome je pričala i Nikolija… »
Vesti dana »

Određen pritvor do 30 dana svim osumnjičenima za napad na policiju u Novom Pazaru
Telegraf pre 1 satjoš 25 povezanih

Građani i studenti blokirali kružni tok u centru Novog Pazara
Radio sto plus pre 3 satajoš 60 povezanih

Umalo tuča na terenu, Ukrajinci se zaleteli na igrače Partizana: Milošević dao tri gola za poluvreme
Nova pre 8 minutajoš 44 povezane

Na kojim kanalima večeras gledamo Partizan, Radnički, Novi Pazar i naše košarkaše?
Sportske.net pre 5 satijoš 8 povezanih

Skupština Novog Sada usvojila inicijativu za podizanje spomenika stradalima u padu nadstrešnice
RTS pre 4 satijoš 60 povezanih