Povezane vesti
Iz Kruševca podrška za Voštinića, obratila se i nastavnica iz Trstenika: Samo ja znam kroz kakva stanja sam prolazila
Nova 14.09.2023
Građani su se i ovog četvrtka okupili na Trgu glumaca na protestu "Kruševac protiv nasilja". Okupljeni su na večerašnjem protestu poslali podršku Predragu Voštiniću, aktivisti Lokalnog fronta kojeg je u nedelju sa namerom udario automobil u Kraljevu dok… »
Iz Kruševca podrška za Voštinića, obratila se i nastavnica iz Trstenika
N1 Info 14.09.2023
Građani su se i ovog četvrtka okupili na Trgu glumaca na protestu "Kruševac protiv nasilja". Okupljeni su na večerašnjem protestu poslali podršku Predragu Voštiniću, aktivisti Lokalnog fronta kojeg je u nedelju sa namerom udario automobil u Kraljevu dok… »
Vesti dana »
Danas u Skupštini dve sednice: Poslanici o nepoverenju Vladi, pa o 40 tačaka dnevnog reda
NIN pre 1 satjoš 21 povezana
Tramp objavio snimak marinaca koji su presreli iranski brod! Čuje se upozorenje da "ne pokušava da probije blokadu", Kina traži od Teherana "normalnu plovidbu"
Kurir pre 38 minutajoš 15 povezanih
Prevozniku Jaćimoviću izgoreo autobus: Za Danas kaže da „zna tačno i ko ga je zapalio“ (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 11 povezanih
Ukrajinski zvaničnici: U novim ruskim napadima na više gradova poginulo 11 osoba
N1 Info pre 2 satajoš 12 povezanih