Povezane vesti

Braća Moris opet prete Jokiću: "Nisam smeo da udarim na njega, udario sam na njegovog saigrača!"

Braća Moris opet prete Jokiću: "Nisam smeo da udarim na njega, udario sam na njegovog saigrača!"

Sportske.net 15.09.2023
Braća Moris vs braća Jokić. Nova epizoda, ovoga puta su Markif i Markus gostovali u jednom podkastu u SAD gde su govorili i o čuvenom slučaju kada je došlo do nezgode. Prvo je Markif, tada igrač Majamija, umalo povredio našeg Nikolu Jokića, a… »
"Jokić me je kukavički udario!" Prljavi Amerikanac opet napao Somborca: Da smo bili na ulici... (video)

"Jokić me je kukavički udario!" Prljavi Amerikanac opet napao Somborca: Da smo bili na ulici... (video)

Mondo 15.09.2023
Markif Moris se ponovo oglasio o tuči sa Nikolom Jokićem iz 2021. godine. Markif Moris se ponovo oglasio o tuči sa Nikolom Jokićem iz 2021. godine. Ponovo se javio Markif Moris i pričao o Nikoli Jokiću! Prgavi Amerikanac je u novembru 2021. godine… »
Nikada ne okreći leđa tom... Moris opet vređao Jokića (video)

Nikada ne okreći leđa tom... Moris opet vređao Jokića (video)

Večernje novosti 15.09.2023
Prošlo je dve godine od incidenta na meču Denvera i Majamija kada su se sukobili Nikola Jokić i Markif Moris. Tanjug/AP Podsećanja radi, Moris je tada prljavo faulirao Jokića koji je tada izgubio živce, a sa leđa se zaleteo na njega, udario ga svom… »

Vesti dana »