Повезане вести

Браћа Морис опет прете Јокићу: "Нисам смео да ударим на њега, ударио сам на његовог саиграча!"

Браћа Морис опет прете Јокићу: "Нисам смео да ударим на њега, ударио сам на његовог саиграча!"

Спортске.нет 15.09.2023
Браћа Морис вс браћа Јокић. Нова епизода, овога пута су Маркиф и Маркус гостовали у једном подкасту у САД где су говорили и о чувеном случају када је дошло до незгоде. Прво је Маркиф, тада играч Мајамија, умало повредио нашег… »
"Јокић ме је кукавички ударио!" Прљави Американац опет напао Сомборца: Да смо били на улици... (видео)

"Јокић ме је кукавички ударио!" Прљави Американац опет напао Сомборца: Да смо били на улици... (видео)

Мондо 15.09.2023
Маркиф Морис се поново огласио о тучи са Николом Јокићем из 2021. године. Маркиф Морис се поново огласио о тучи са Николом Јокићем из 2021. године. Поново се јавио Маркиф Морис и причао о Николи Јокићу! Пргави Американац је у… »
Никада не окрећи леђа том... Морис опет вређао Јокића (видео)

Никада не окрећи леђа том... Морис опет вређао Јокића (видео)

Вечерње новости 15.09.2023
Прошло је две године од инцидента на мечу Денвера и Мајамија када су се сукобили Никола Јокић и Маркиф Морис. Тањуг/АП Подсећања ради, Морис је тада прљаво фаулирао Јокића који је тада изгубио живце, а са леђа се залетео на… »

Вести дана »