Povezane vesti
„Nisam pročitala nijednu knjigu i nije me sramota, bitnije mi je bilo da zaradim pare“
Nova 15.09.2023
Ne stidi se toga. Zlata Petrović za sebe voli da kaže da je žena iz naroda, da je estrada nije pokvarila te je tako bez ikakvog ustručavanja i priznala da nijednu knjigu nije pročitala od osnovne škole. „Nisam pročitala nijednu knjigu jer time nisam… »
Nisam pročitala nijednu knjigu, nije me sramota! Srpska folkerka iznenadila, pa priznala - Bitnije mi je bilo da pevam!
Mondo 15.09.2023
Zlata Petrović priznala je da osim lektire, nije pročitala nijednu knjigu, te da joj je pevanje bilo bitnije od obrazovanja. Zlata Petrović priznala je da osim lektire, nije pročitala nijednu knjigu, te da joj je pevanje bilo bitnije od obrazovanja… »
Vesti dana »
Usvojen rebalans budžeta i paket pomoći građanima u Skupštini Srbije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 71 povezana
SPS potvrdio isključenje Branka Ružića: Kontinuirano kršio Statut i naneo ogromnu političku štetu partiji
Glas Šumadije pre 1 satjoš 38 povezanih
Avramović posle pobede nad Italijom: „Svi ginemo za ovaj grb, odnos u reprezentaciji ne može da se poredi ni sa čim“
Nova pre 31 minutajoš 33 povezane
Tužilaštvo: Saslušana trojica osumnjičenih za otmicu državljana Avganistana i Turske
N1 Info pre 5 satijoš 37 povezanih