Povezane vesti
„Nisam pročitala nijednu knjigu i nije me sramota, bitnije mi je bilo da zaradim pare“
Nova 15.09.2023
Ne stidi se toga. Zlata Petrović za sebe voli da kaže da je žena iz naroda, da je estrada nije pokvarila te je tako bez ikakvog ustručavanja i priznala da nijednu knjigu nije pročitala od osnovne škole. „Nisam pročitala nijednu knjigu jer time… »
Nisam pročitala nijednu knjigu, nije me sramota! Srpska folkerka iznenadila, pa priznala - Bitnije mi je bilo da pevam!
Mondo 15.09.2023
Zlata Petrović priznala je da osim lektire, nije pročitala nijednu knjigu, te da joj je pevanje bilo bitnije od obrazovanja. Zlata Petrović priznala je da osim lektire, nije pročitala nijednu knjigu, te da joj je pevanje bilo bitnije od obrazovanja… »
Vesti dana »
Šta se to dešava na Bliskom istoku? Zaboravljeni rat ponovo eskalirao, svi su u strahu od najgoreg
Mondo pre 2 satajoš 41 povezana
Svećlja: Osmorica muškaraca uhapšeno zbog eksplozije u Varagama kod Zubinog Potoka
Euronews pre 54 minutajoš 174 povezane
Forum beogradskih gimnazija ministarki prosvete: Učenici su u petak sami izašli na ulicu
N1 Info pre 5 satijoš 26 povezanih
Sneg u Zapadnoj Srbiji, pokrivač i do metar visine - apel vozačima na opreznu vožnju
RTS pre 29 minutajoš 25 povezanih