Povezane vesti
„Nisam pročitala nijednu knjigu i nije me sramota, bitnije mi je bilo da zaradim pare“
Nova 15.09.2023
Ne stidi se toga. Zlata Petrović za sebe voli da kaže da je žena iz naroda, da je estrada nije pokvarila te je tako bez ikakvog ustručavanja i priznala da nijednu knjigu nije pročitala od osnovne škole. „Nisam pročitala nijednu knjigu jer time nisam… »
Nisam pročitala nijednu knjigu, nije me sramota! Srpska folkerka iznenadila, pa priznala - Bitnije mi je bilo da pevam!
Mondo 15.09.2023
Zlata Petrović priznala je da osim lektire, nije pročitala nijednu knjigu, te da joj je pevanje bilo bitnije od obrazovanja. Zlata Petrović priznala je da osim lektire, nije pročitala nijednu knjigu, te da joj je pevanje bilo bitnije od obrazovanja… »
Vesti dana »
Emocija ljudske veličine Vlade Jovanovića: "Pobedu posvećujem Duletu, kao i mom kumu koji je preminuo"
Sportske.net pre 2 satajoš 33 povezane
Makron pozvao na brz sporazum između Vašingtona i Teherana
Serbian News Media pre 1 danjoš 50 povezanih
Mlada španska nada Rafael Hodar preokretom najboljeg rezultata u karijeri
RTS pre 5 satijoš 68 povezanih
Luda drama u Nišu! Spartak i FMP odigrali finale za infartk - titula šampiona Srbije na kraju ipak otišla u Suboticu!
Kurir pre 4 satijoš 40 povezanih
Tragedija u Mjanmaru: U eksploziji stradalo 55 ljudi, na desetine ranjeno, oštećeno više od 100 kuća
Euronews pre 5 satijoš 16 povezanih