Povezane vesti
Beograd će organizovati svečane dočeke za sve sportiste ukoliko oni to žele
Sportski žurnal 15.09.2023
Kako se navodi u saopštenju Sekretarijata za informisanje grada Beograda, takva odluka je doneta "da ne bi ubuduće bilo zloupotrebe i dezinformacija u javnosti, kako bilo ko iz Gradske uprave odlučuje ko će biti dočekan, a ko neće i time bilo koga… »
Grad Beograd se pravda: Nismo zvali Vuletu na balkon jer smo čuli da ne bi došla
N1 Info 15.09.2023
Gradski zvaničnici "gase požar" posle objašnjenja atletičarke Ivane Vulete zašto i ona nije bila na balkonu Skupštine Grada da proslavi medalju. Najbolja srpska atletičarka je na Tviteru kratko poručila: Ja samo ne idem nigde nepozvana. Između… »
Grad Beograd se pravda: Nismo zvali Vuletu na balkon jer smo čuli da ne bi došla
Novi magazin 15.09.2023
Gradski zvaničnici "gase požar" posle objašnjenja atletičarke Ivane Vulete zašto i ona nije bila na balkonu Skupštine Grada da proslavi medalju. Najbolja srpska atletičarka je na Tviteru kratko poručila: Ja samo ne idem nigde nepozvana. Između… »
Grad Beograd: Svečani doček za sve sportiste koji to budu želeli
Insajder 15.09.2023
Grad Beograd i Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda doneli su odluku da svi sportisti koji osvoje medalje na velikim međunarodnim sportskim takmičenjima, kao što su svetska prvenstva, evropska prvenstva ili Olimpijske igre, a koji budu imali… »
Sramno oglašavanje Beograda nakon izostanka Vulete na dočeku
Nova 15.09.2023
Nekada je bolje ćutati. Ivane Vulete nije bilo na balkanu Skupštine grada Beograda i mnogi su se zapitali zbog čega. Vuleta se oglasila i kratko poručila: Ja samo ne idem nigde nepozvana. Između ostalog“ napisala je najbolja srpska atletičarka… »
Zašto Ivane Vulete nije bilo na balkanu Skupštine grada Beograda
Pravda 15.09.2023
Ivane Vulete nije bilo na balkanu Skupštine grada Beograda i mnogi su se zapitali zbog čega. Vuleta se oglasila i kratko poručila: Ja samo ne idem nigde nepozvana. Između ostalog“ napisala je najbolja srpska atletičarka svih vremena. Odlučili su… »
Penić: Beograd će organizovati svečane dočeke za sve sportiste ukoliko oni to žele
Blic 14.09.2023
Grad Beograd i Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda doneli su odluku da svi sportisti koji osvoje medalje na velikim međunarodnim sportskim takmičenjima, a budu imali želju da za njih budu organizovani svečani dočeci ispred Skupštine… »
Vesti dana »
Danas novi protest u Novom Sadu, aktivisti najavljuju farbanje Bulevara oslobođenja u crveno
Beta pre 5 satijoš 8 povezanih
Opozicioni poslanici i građanski aktivisti na Savskom mostu - policiji stiglo pojačanje
Insajder pre 2 minutajoš 23 povezane
Pucnjava kod izraelske ambasade u Amanu; pronađeno telo nestalog rabina u UAE
RTS pre 2 minutajoš 19 povezanih