Повезане вести
Београд ће организовати свечане дочеке за све спортисте уколико они то желе
Спортски журнал 15.09.2023
Како се наводи у саопштењу Секретаријата за информисање града Београда, таква одлука је донета "да не би убудуће било злоупотребе и дезинформација у јавности, како било ко из Градске управе одлучује ко ће бити дочекан, а ко… »
Град Београд се правда: Нисмо звали Вулету на балкон јер смо чули да не би дошла
Н1 Инфо 15.09.2023
Градски званичници "гасе пожар" после објашњења атлетичарке Иване Вулете зашто и она није била на балкону Скупштине Града да прослави медаљу. Најбоља српска атлетичарка је на Твитеру кратко поручила: Ја само не идем нигде… »
Град Београд се правда: Нисмо звали Вулету на балкон јер смо чули да не би дошла
Нови магазин 15.09.2023
Градски званичници "гасе пожар" после објашњења атлетичарке Иване Вулете зашто и она није била на балкону Скупштине Града да прослави медаљу. Најбоља српска атлетичарка је на Твитеру кратко поручила: Ја само не идем нигде… »
Град Београд: Свечани дочек за све спортисте који то буду желели
Инсајдер 15.09.2023
Град Београд и Секретаријат за спорт и омладину града Београда донели су одлуку да сви спортисти који освоје медаље на великим међународним спортским такмичењима, као што су светска првенства, европска првенства или Олимпијске… »
Срамно оглашавање Београда након изостанка Вулете на дочеку
Нова 15.09.2023
Некада је боље ћутати. Иване Вулете није било на балкану Скупштине града Београда и многи су се запитали због чега. Вулета се огласила и кратко поручила: Ја само не идем нигде непозвана. Између осталог“ написала је најбоља… »
Зашто Иване Вулете није било на балкану Скупштине града Београда
Правда 15.09.2023
Иване Вулете није било на балкану Скупштине града Београда и многи су се запитали због чега. Вулета се огласила и кратко поручила: Ја само не идем нигде непозвана. Између осталог“ написала је најбоља српска атлетичарка свих… »
Пенић: Београд ће организовати свечане дочеке за све спортисте уколико они то желе
Блиц 14.09.2023
Град Београд и Секретаријат за спорт и омладину града Београда донели су одлуку да сви спортисти који освоје медаље на великим међународним спортским такмичењима, а буду имали жељу да за њих буду организовани свечани дочеци… »
Вести дана »
Поноћно саопштење Валенсије: ''Јанакопулос превршио сваку меру! Жалићемо се!''
Спортске.нет пре 3 сатајош 1 повезана