Povezane vesti

Beograd će organizovati svečane dočeke za sve sportiste ukoliko oni to žele

Beograd će organizovati svečane dočeke za sve sportiste ukoliko oni to žele

Sportski žurnal 15.09.2023
Kako se navodi u saopštenju Sekretarijata za informisanje grada Beograda, takva odluka je doneta "da ne bi ubuduće bilo zloupotrebe i dezinformacija u javnosti, kako bilo ko iz Gradske uprave odlučuje ko će biti dočekan, a ko neće i time bilo koga… »
Grad Beograd se pravda: Nismo zvali Vuletu na balkon jer smo čuli da ne bi došla

Grad Beograd se pravda: Nismo zvali Vuletu na balkon jer smo čuli da ne bi došla

N1 Info 15.09.2023
Gradski zvaničnici "gase požar" posle objašnjenja atletičarke Ivane Vulete zašto i ona nije bila na balkonu Skupštine Grada da proslavi medalju. Najbolja srpska atletičarka je na Tviteru kratko poručila: Ja samo ne idem nigde nepozvana. Između… »

Novi magazin 15.09.2023
Gradski zvaničnici "gase požar" posle objašnjenja atletičarke Ivane Vulete zašto i ona nije bila na balkonu Skupštine Grada da proslavi medalju. Najbolja srpska atletičarka je na Tviteru kratko poručila: Ja samo ne idem nigde nepozvana. Između… »
Grad Beograd: Svečani doček za sve sportiste koji to budu želeli

Grad Beograd: Svečani doček za sve sportiste koji to budu želeli

Insajder 15.09.2023
Grad Beograd i Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda doneli su odluku da svi sportisti koji osvoje medalje na velikim međunarodnim sportskim takmičenjima, kao što su svetska prvenstva, evropska prvenstva ili Olimpijske igre, a koji budu imali… »
Sramno oglašavanje Beograda nakon izostanka Vulete na dočeku

Sramno oglašavanje Beograda nakon izostanka Vulete na dočeku

Nova 15.09.2023
Nekada je bolje ćutati. Ivane Vulete nije bilo na balkanu Skupštine grada Beograda i mnogi su se zapitali zbog čega. Vuleta se oglasila i kratko poručila: Ja samo ne idem nigde nepozvana. Između ostalog“ napisala je najbolja srpska atletičarka… »
Zašto Ivane Vulete nije bilo na balkanu Skupštine grada Beograda

Zašto Ivane Vulete nije bilo na balkanu Skupštine grada Beograda

Pravda 15.09.2023
Ivane Vulete nije bilo na balkanu Skupštine grada Beograda i mnogi su se zapitali zbog čega. Vuleta se oglasila i kratko poručila: Ja samo ne idem nigde nepozvana. Između ostalog“ napisala je najbolja srpska atletičarka svih vremena. Odlučili su… »
Penić: Beograd će organizovati svečane dočeke za sve sportiste ukoliko oni to žele

Penić: Beograd će organizovati svečane dočeke za sve sportiste ukoliko oni to žele

Blic 14.09.2023
Grad Beograd i Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda doneli su odluku da svi sportisti koji osvoje medalje na velikim međunarodnim sportskim takmičenjima, a budu imali želju da za njih budu organizovani svečani dočeci ispred Skupštine… »

Vesti dana »