Povezane vesti
Jezivo svedočenje francuske teniserke: Trener me silovao 400 puta za dve godine
Nova 15.09.2023
Odlučila je da se oglasi u sklopu istrage o seksualnom zlostavljanju maloletnika unutra Teniskog saveza Francuske. Anželik Koši je svedočila u okviru istrage i iznela jezive detalje zlostavljanja, čak i da ju je trener silovao 400 puta u periodu od… »
Jezivo svedočenje francuske teniserke: Trener me silovao 400 puta za dve godine
Danas 15.09.2023
Bivša francuska teniserka Anželik Koši svedočila je u okviru istrage o seksualnom zlostavljanju maloletnika unutar Francuske teniske federacije. Jezivo svedočenje imala je Francuskinja koja je obelodanila da je od strane trenera ponekad silovana i… »
Trener me silovao 400 puta za dve godine, svedočenje francuske teniserke
Novi magazin 15.09.2023
Bivša francuska teniserka Anželik Koši svedočila je u okviru istrage o seksualnom zlostavljanju maloletnika unutar Francuske teniske federacije. Koši je iznela jezive detalje zlostavljanja, navodeći da ju je trener silovao 400 puta u periodu od dve… »
Vesti dana »
Počela obraćanja govornika: Završena blokada Žeželjevog i Varadinskog mosta, studenti i građani okupljeni kod Mosta slobode u Novom Sadu (foto, video)
Blic pre 17 minutajoš 52 povezane
Pogledajte: Nesvakidašnji prizori sa blokada mostova u Novom Sadu! (foto / video)
Pravda pre 1 satjoš 106 povezanih
BLOG UŽIVO „Navestili ste proleće. A u proleće vratiće se rode“: Emotivni govor glumca Radoslava Milenkovića
Nova pre 6 minutajoš 44 povezane
Palestinsko društvo zatvorenika: Oslobođeni pokazuju znakove mučenja i gladi
Insajder pre 4 satijoš 22 povezane
Zvezdi odgovara i tabela i raspored - Partizan nema mesta za kiks ANKETA
B92 pre 6 satijoš 17 povezanih