Povezane vesti
Teški fizički poslovi su tu da ne bih postala narkomanka! Tanja Bošković priznala šta radi - "Jako je teško izvući se"
Mondo 15.09.2023
Proslavljena glumica Tanja Bošković govorila je o mračnoj strani svog posla i otkrila kako ona izlazi s tim na kraj. Proslavljena glumica Tanja Bošković govorila je o mračnoj strani svog posla i otkrila kako ona izlazi s tim na kraj. Tanja Bošković, koja… »
"To sam radila da ne bih postala narkomanka" Tanja Bošković otkrila mračnu stranu posla: "Jako je teško izvući se"
Kurir 15.09.2023
Legendarna glumica Tanja Bošković (69) godinama je zvanično u penziji. Međutim, još uvek ne želi da se odrekne životnog poziva, pa je tako u jednom mesecu odigrala 21 predstavu. - Od gluposti i od lude glave. Ne mogu da kažem: "Ja ne mogu". Vezana sam za… »
Vesti dana »
Skupština Srbije usvojila rebalans republičkog budžeta za 2026. godinu
Glas Zaječara pre 37 minutajoš 34 povezane
Ministar Đurić: Srbija i Indija imaju potencijal za saradnju na polju veštačke inteligencije
Beta pre 23 minutajoš 33 povezane
Vremenska prognoza za utorak, 1. septembar: Sutra pretežno sunčano, temperatura do 34 stepena
Beta pre 1 satjoš 40 povezanih
Poplave u Nepalu i na Tibetu: Stradalo najmanje 900 ljudi, više od 4.700 se vodi kao nestalo, stotine tela sahranjeno u olitkim grobovima
Danas pre 58 minutajoš 26 povezanih
TEŠKA NESREĆA KOD DOLJEVCA: Mladić (22) izgubio život nakon sletanja automobila sa puta
Glas juga pre 48 minutajoš 22 povezane