Povezane vesti
„Ćerka nije mnogo vezana za mene“: Snežana Dakić iskreno o naslednici
Nova 15.09.2023
Voditeljka progovorila o mezimici. Snežana Dakić jedna je od prepoznatljivih TV lica, a njen život interesuje medije. Bila je godinama udata za biznismena Vladimira Mikića, sa kojim je dobila ćerku Lauru. „Ona nije veliki ljubitelj javljanja, ali… »
"Nije vezana za mene, osećam se usamljeno" Snežana Dakić se požalila na odnos sa ćerkom: "Kaže da je gušim"
Blic 15.09.2023
Snežana Dakić progovorila je o svojoj ćerki Lauri i njenim navikama. Kako ističe, Snežana Dakić bi volela da između nje i ćerke postoji više bliskosti. - Nije veliki ljubitelj javljanja, ali smo u kontaktu i uvek znam gde je, s kim i šta radi… »
Prva javna ispovest snežane Dakić o odnosu sa ćerkom! Priznala da ona nije vezana nju, neće da se otvara, tvrdi da je…
Kurir 15.09.2023
Snežana Dakić progovorila je o svojoj ćerki Lauri i njenim navikama. Kako ističe, Snežana Dakić bi volela da između nje i ćerke postoji više bliskosti. - Nije veliki ljubitelj javljanja, ali smo u kontaktu i uvek znam gde je, s kim i šta radi… »
Vesti dana »
Jaka mećava na auto-putu Miloš Veliki, vozila čekaju u dugačkoj koloni: Sneg se ne šali na teritoriji Zapadne Srbije
IndeksOnline pre 2 satajoš 30 povezanih
„Malo je proklizao“: Zbog čega je Vučić tokom gostovanja na RTS bio besan i iznerviran
N1 Info pre 1 satjoš 54 povezane
Problemi zbog olujnog vetra i snega: Više od 10.000 korisnika u Srbiji trenutno bez struje
Euronews pre 55 minutajoš 13 povezanih
Petnaest minuta blokade u Takovskoj kod zgrade RTS-a – koškanje, incidenti, prozivanja
RTS pre 1 satjoš 47 povezanih