Povezane vesti
Prizor oduševio Srbe Učiteljica iz Beograda ruši predrasude, svi zapanjeni time što radi sa decom: "U ovom ludom svetu..."…
Kurir 15.09.2023
U poslednje vreme često zatičemo dečje parkove koji su prepuni pikavaca, limenki, praznih flaša, papira i ostalog smeća, a tu su neretko i polomljene klupe i ljuljaške. Jedna učiteljica primer je toga da od ovakvih prizora ne treba okretati glavu, ali… »
"U ovom ludom svetu nešto lepo": Učiteljica sa đacima zasukla rukave, pa počistili park
Telegraf 15.09.2023
Kad se vredne ruke slože sve se može! Prizor koji neretko zatičemo je onaj gde su dečji parkovi zatrpani pikavcima, praznim flašama i limenkama, omotima čokoladica, papirima, a celu sliku često prate i polomljene klupe i ljuljaške. Da od ovakvog prizora… »
Vesti dana »
(Foto/video) Gore štofovi za nameštaj: Veliki požar zahvatio industrijsku zonu u Novom Pazaru, vatra se širi ka toplani
Newsmax Balkans pre 23 minutajoš 39 povezanih
Hladno jutro sa mrazom i maglom, u Timočkoj krajini ledena kiša i zrnasti sneg
Glas Zaječara pre 48 minutajoš 23 povezane
"Imao sam sreće, spasilo me je to pravilo": Siner objasnio kako se izvukao, sve je počelo od ove odluke
Mondo pre 53 minutajoš 40 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 3 minutajoš 22 povezane
Tegeltija pitao Ostoju Mijailovića da li dovodi Bogdana Bogdanovića u Partizan: Pogledajte njegovu reakciju
Telegraf pre 1 satjoš 23 povezane