Повезане вести
Сам се номиновао за “тим снова” у Паризу: Ако ме изоставите играћу за Тајван и забићу вам 85 поена
Спортски журнал 15.09.2023
Двајт Хауард је са селекцијом САД 2006. био бронзани на СП и 2008. златни на ОИ у Пекингу. Четврто место на Мундобаскету неочекивано је узборкало страсти код НБА звезда. Брзопотезно је почео да се склапа тим за Игре у Паризу… »
Некадашњи центар америчке репрезентације: ''Ако ме не позовете на Олимпијске игре, играћу за Тајван и даћу вам 85 поена''
Вечерње новости 15.09.2023
КОШАРКАШКА репрезентација Сједињених Америчких Држава била је фаворит за освајање протеклог Светског првенства у кошарци, али завршила је тек на четвртом месту, иза Немачке, Србије и Канаде. Американци су због тога најавили да… »
Србија опет у топ 5 на свету! ФИБА се огласила после Мундобаскета - чудесан скок највећег изненађења у Манили
Мондо 15.09.2023
Овако изгледа нова ФИБА ранг-листа. Овако изгледа нова ФИБА ранг-листа. Међународна кошаркашка асоцијација (" ФИБА"), објавиила је најновију ранг-листу репрезентација, на којој је Србија напредовала и поново ушла међу најбољих… »
Невероватна ФИБА ранг-листа - САД прве, Немачка трећа, а где је Србија?
Спортске.нет 15.09.2023
Кошаркашка репрезентација Немачке осовјила је недавно завршено Светско првенство, али то очигледно није било довољно да заузме прво место на најновијој ФИБА ранг-листи репрезентација. Не знамо како, али су Сједињене Америчке… »
ФИБА поново потцењује српске кошаркаше На новој листи "орлови" ни у топ четири
Дневник 15.09.2023
Међународна кошаркашка федерација (ФИБА) објавила је најновију ранг листу репрезентација, на којој се Србија налази тек на петом месту, упркос томе што је на претходном Светском првенству заузела другу позицију. Србија је… »
ФИБА ранг листа: Србија пета, Америка се вратила на врх
Спорт клуб 15.09.2023
ФИБА је објавила нову ранг листу након Светског првенства, а на прву позицију вратиле су се Сједињене Америчке Државе. Србија је на петом месту. На последња три велика турнира три претходна лета САД су се вратиле на врх листе… »
Вести дана »

Вучић: Најдужи тунел у Србији биће дужи од Муњиног брда, понос грађана Србије
Еуроневс пре 21 минутајош 16 повезаних