Povezane vesti

Pravila u putničkom prometu - šta sve nisam znao, a morao sam da znam

Pravila u putničkom prometu - šta sve nisam znao, a morao sam da znam

RTS 15.09.2023
Količina akcizne robe koju putnici mogu da nose kao deo svog ličnog prtljaga ograničena je svugde u svetu, bez obzira na to koliko rodbina u inostranstvu bila brojna ili lične potrebe velike. "Nisam znao da treba da prijavim cigarete koje sam kupio za… »
Šta sme, a šta ne sme da se prenosi preko granice: Saveti Uprave carina

Šta sme, a šta ne sme da se prenosi preko granice: Saveti Uprave carina

Danas 15.09.2023
Koliko se u inostranstvo sme preneti cigareta ili alkoholnih pića, kolika je vrednost tehničke robe koja se mora prijaviti, kako preći carinu bez carinskog prekršaja i plaćnja kazne. Na ova pitanja odgovorila je Uprava carina prikazujući stvarne… »
Pravila na granici: Koliko cigareta sme da se prenese i da li bunda leti mora da se prijavi carinicima

Pravila na granici: Koliko cigareta sme da se prenese i da li bunda leti mora da se prijavi carinicima

N1 Info 15.09.2023
U Upravi carina podsećaju "sve koji ne znaju ili su zaboravili" da je količina cigareta i ostale akcizne robe koju putnici mogu da nose kao deo svog ličnog prtljaga ograničena svugde u svetu, "bez obzira na to koliko rodbina u inostranstvu bila brojna… »
Carinici u dve akcije zaplenili skoro 27.000 cigareta

Carinici u dve akcije zaplenili skoro 27.000 cigareta

Dnevnik 15.09.2023
BEOGRAD: Carinici su zaplenili skoro 10.000 cigareta od 37-godišnjeg putnika autobusa na graničnom prelazu Gradina, saopštila je danas Uprava carina. Kako se ističe, cigarete marki Karelija i Sobranje pronađene su u njegovim koferima i rancu prilikom… »

Vesti dana »