Povezane vesti

"Unakazila me je pred snimanje serije!" Zadrugarka Miljana: Sva sam u krastama i ožiljcima, šminku stavljam i kad šetam psa…

"Unakazila me je pred snimanje serije!" Zadrugarka Miljana: Sva sam u krastama i ožiljcima, šminku stavljam i kad šetam psa…

Kurir 15.09.2023
Miljana Popović, glumica i bivša učesnica rijaliti "Zadruga" juče je svedočila u Prvom sudu u Beogradu protiv Olgice Markanović, zvane Barbi nadrilekarka koja je svojim estetskim tretmanima uništila 18 devojaka, gde je između ostalog rekla "da ima… »
"Bila sam hapšena 2 puta zbog droge!" Zadrugarka Miljana došla oskudno obučena na suđenje Olgici jer joj je unakazila lice…

"Bila sam hapšena 2 puta zbog droge!" Zadrugarka Miljana došla oskudno obučena na suđenje Olgici jer joj je unakazila lice…

Kurir 15.09.2023
Miljana Popović, glumica i bivša rijaliti učesnica danas je svedočila u Prvom sudu u Beogradu gde je oštećena u postupku protiv Olgice Markanović, zvane Barbi nadrilekarka koja je svojim estetskim intervencijama uništila lice 18 devojaka, rekla je… »
Optužena da je unakazila lica 18 žena! Suđenje barbi nadrilekarki: Danas svedoči bivša zadrugarka, Olgica se krila od…

Optužena da je unakazila lica 18 žena! Suđenje barbi nadrilekarki: Danas svedoči bivša zadrugarka, Olgica se krila od…

Kurir 15.09.2023
BEOGRAD - U Prvom osnovnom sudu u Beogradu za danas je zakazano suđenje Olgici Markanović, protiv koje je Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podiglo dve optužnice zbog sumnje da je estetskim zahvatima za koje nije imala licencu, u salonu u Beogradu… »

Vesti dana »