Повезане вести
Црвено-бели представили Шерифа, открио са којим бившим играчем Звезде је одрастао у истој улици у Сенегалу (видео)
Спортски журнал 15.09.2023
Шериф Ендиаје представљен на Маракани. Досадашњи фудбалер турске Адане Шериф Ендиаје потписао је трогодишњи уговор са Црвеном звездом. Како је данас саопштио београдски клуб, 27-годишњи сенегалски нападач потписао је… »
Шериф у Звезди: Ендиаје истиче да му је Мбођ указао и на гостољубивост српског народа
Данас 15.09.2023
Сенегалски нападач Шериф Ендиаје (27), доскорашњи играч Адане у Турској, потписао је уговор на три године са српским фудбалским шампионом Црвеном звездом. „Срећан сам што сам овде. Заиста сам задовољан оним што сам видео од… »
ВИДЕО Звезда представила новог нападача: Шериф на Маракани, одбио две понуде због црвено-белих
Нова 15.09.2023
Велика су очекивања од новог појачања Нова деветка Црвене звезде је Шериф Ендиаје, који је потписао трогодишњи уговор уз могућност продужетка сарадње на још сезону. Ндиаје је у петак представљен у Медија центру стадиона… »
Вести дана »
Квар изазвао несрећу? Наложена обдукција страдалог пилота у Црној Гори
Курир пре 1 сатјош 2 повезане
„Две милијарде рубаља на сат“: Чак и ако се успостави мир у Украјини, Кремљ не планира смањење војних издатака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
Драма у Ламаншу Британци три дана пратили руску подморницу: "Били смо спремни..."
Блиц пре 2 сатајош 4 повезане