Povezane vesti
Crveno-beli predstavili Šerifa, otkrio sa kojim bivšim igračem Zvezde je odrastao u istoj ulici u Senegalu (video)
Sportski žurnal 15.09.2023
Šerif Endiaje predstavljen na Marakani. Dosadašnji fudbaler turske Adane Šerif Endiaje potpisao je trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. Kako je danas saopštio beogradski klub, 27-godišnji senegalski napadač potpisao je trogodišnji ugovor, uz mogućnost… »
Šerif u Zvezdi: Endiaje ističe da mu je Mbođ ukazao i na gostoljubivost srpskog naroda
Danas 15.09.2023
Senegalski napadač Šerif Endiaje (27), doskorašnji igrač Adane u Turskoj, potpisao je ugovor na tri godine sa srpskim fudbalskim šampionom Crvenom zvezdom. „Srećan sam što sam ovde. Zaista sam zadovoljan onim što sam video od Crvene zvezde. Imao sam više… »
VIDEO Zvezda predstavila novog napadača: Šerif na Marakani, odbio dve ponude zbog crveno-belih
Nova 15.09.2023
Velika su očekivanja od novog pojačanja Nova devetka Crvene zvezde je Šerif Endiaje, koji je potpisao trogodišnji ugovor uz mogućnost produžetka saradnje na još sezonu. Ndiaje je u petak predstavljen u Medija centru stadiona „Rajko Mitić“, a stigao je za… »
Vesti dana »
(Foto) Kruzer sa zaraženima hantavirusom na Tenerifama: Španija počela proces evakuacije putnika
Newsmax Balkans pre 8 minutajoš 30 povezanih
Direktorka "Batuta": Rizik od prenosa hantavirusa mali, nema opasnosti od pandemije
Euronews pre 17 minutajoš 10 povezanih
Lejkersima se smeši metla! Lebron ponižen na svom terenu, moćna Oklahoma gazi ka finalu Zapada! Topić ponovo dobio šansu! (video)
Kurir pre 1 satjoš 13 povezanih
Iran: Brodovi iz zemalja koje podržavaju sankcije SAD neće moći kroz Ormuski moreuz
RTV pre 28 minutajoš 8 povezanih