Повезане вести
Градоначелник Новог Сада са директором јапанске осигуравајуће компаније
РТВ 15.09.2023
НОВИ САД - Градоначелник Града Новог Сада Милан Ђурић састао се данас у Градској кући са Шузо Сумијем, замеником председника „Ниппон Кеиданрен – Јапан Бусинесс Федератион", директором једне од највећих осигуравајућих компанија и… »
Градоначелник Ђурић се састао са замеником председника „Ниппон Кеиданрен – Јапан Бусинесс Федератион“, а ево о чему су…
Курир 15.09.2023
Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић, састао се данас у Градској кући са замеником председника „Ниппон Кеиданрен – Јапан Бусинесс Федератион“, његову изјаву преносимо у целости Састао сам се данас у Градској кући са замеником… »
Градоначелник Ђурић се састао са замеником председника „Ниппон Кеиданрен – Јапан Бусинесс Федератион“, а ево о чему су…
Дневник 15.09.2023
Градоначелник Новог Сада Милан Ђурић, састао се данас у Градској кући са замеником председника „Ниппон Кеиданрен – Јапан Бусинесс Федератион“, његову изјаву преносимо у целости. Састао сам се данас у Градској кући са замеником… »
Вести дана »

Напао војне полицајце на ВМА и разбио респиратор: Подигнута оптужница против Здравка због дивљања на токсикологији!
Курир пре 2 сатајош 51 повезана

Новосадски студент штрајкује глађу због продужетка притвора: Ово је његово потресно писмо
Луфтика пре 3 сатајош 16 повезаних

Ово је последња објава Роберта Редфорда: "Млад сам изгубио мајку, суочавао се са неуспесима, падао испите..."
Курир пре 51 минутајош 46 повезаних

Сланкаменац: Међу провокаторима и онај по надимку Шулц, пољопривредници ухапшени да би нас застрашили
Нови магазин пре 3 сатајош 27 повезаних

Извештај УН комисије оптужује Израел за геноцид, израелски званичници поручују да је лажан
Недељник пре 46 минутајош 28 повезаних