Povezane vesti

Vučić lično izrazio saučešće ambasadoru Maroka zbog žrtava razornog zemljotresa

Vučić lično izrazio saučešće ambasadoru Maroka zbog žrtava razornog zemljotresa

Danas 16.09.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić napisao je danas da je lično u rezidenciji ambasadora Maroka Mohameda Amina Belhaža ponovo izrazio saučešće narodu te „prijateljske zemlje“ zbog poginulih u razornom zemljotresu. „Zamolio sam ambasadora… »
Vučić uputio saučešće Maroku i građanima Libije

Vučić uputio saučešće Maroku i građanima Libije

Euronews 16.09.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je i lično u rezidenciji ambasadora Kraljevine Maroko Mohameda Amina Belhaža, još jednom izrazio saučešće narodu ove prijateljske države i porodicama poginulih koji su stradali u nedavnom razornom… »
Vučić uputio saučešće libijskom narodu zbog katastrofalnih poplava

Vučić uputio saučešće libijskom narodu zbog katastrofalnih poplava

Telegraf 16.09.2023
Predsednik se upisao u knjigu žalosti. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je saučešće libijskom narodu zbog katastrofalnih poplava u kojima je stradao veliki broj ljudi. "Republika Srbija i njeni građani saosećaju sa tugom i bolom… »
Vučić lično izrazio saučešće Maroku: "Uveren sam da će izaći još jači iz tragedije koja ih je zadesila"

Vučić lično izrazio saučešće Maroku: "Uveren sam da će izaći još jači iz tragedije koja ih je zadesila"

Telegraf 16.09.2023
U razornom zemljotresu koji je pogodio nedavno Maroko poginulo je gotovo 3.000 ljudi, a povređeno više od 5.500 osoba. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je i lično u rezidenciji ambasadora Kraljevine Maroko Mohameda Amina Belhaža, još jednom… »

Vesti dana »