Povezane vesti
Otvoreno pismo Aleksandru Vučiću: „Zovi u vojsku sina Danila, Gašiće i Nikoliće“
Nova 16.09.2023
Dr Nenad Mitrović, narodni poslanik Demokratkse stranke i rezervni oficir, uputio je otvoreno pismo predsedniku Srbije Aeksandru Vučiću. Pismo je objavljeno na portalu Danas. „Vrhovni komandante, Sa velikim ushićenjem i radošću primio sam poziv države… »
Vrhovni komandante, zovi u „vojsku“ sina Danila, Gašiće i Nikoliće: Otvoreno pismo Aleksandru Vučiću
Danas 16.09.2023
„Vrhovni komandante“, Sa velikim ushićenjem i radošću primio sam poziv države Srbije na vojnu vežbu. Kao poslanik Narodne skupštine Republike Srbije, kao član Demokratske stranke i kao rezervni oficir Vojske Srbije, ponosan sam zbog toga što moja… »
Vesti dana »
Kalas: Izbori na Kosovu otvaraju novu stranicu, dijalog sa Beogradom ključan za EU put
Beta pre 11 minutajoš 41 povezana
Objavljen snimak urušavanja zgrade! Novi detalji o razornom zemljotresu na Filipinima, broje se mrtvi i povređeni (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 45 povezanih
Tramp za FT: Netanjahu neće imati izbora nego da prihvati sporazum SAD s Iranom
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih
"Gađali smo važne mete na okupiranim teritorijama", Iran: Neprijatelj pretrpeo velike gubitke; oglasio se i Tramp
Kurir pre 31 minutajoš 26 povezanih
Pucaće gromovi! Temperatura će biti u drastčnom padu: Srbiji prete i oluje, evo kada se sve menja
Telegraf pre 1 satjoš 23 povezane