Povezane vesti

Mile Kitić šokirao priznanjem: Volim tuđe žene! Progovorio o dugo skrivanom poroku i o alkoholu: Počelo je sa…

Mile Kitić šokirao priznanjem: Volim tuđe žene! Progovorio o dugo skrivanom poroku i o alkoholu: Počelo je sa…

Kurir 16.09.2023
Gostujući u emisiji Divan Šou, kod autora i voditelja Ivana Gajića, zvezda narodne muzike Mile Kitić, dotakao sa i svojih dugogodišnjih poroka. Rekao je da pije već četrdeset godina, ali da je uvek imao granicu. - Ja četrdeset godina pijem, ali… »
"Volim tuđe žene, ali moram da krijem": Mile Kitić šokirao priznanjem, usledila neprijatna situacija, a onda progovorio o…

"Volim tuđe žene, ali moram da krijem": Mile Kitić šokirao priznanjem, usledila neprijatna situacija, a onda progovorio o…

Blic 16.09.2023
Folk pevač Mile Kitić više od četiri decenije je na muzičkoj sceni, ali kako ističe, nikada se nije napio tokom nastupa. - Ja četrdeset godina pijem, ali nikada se nisam napio. I dan danas pamtim svoje prvo pijanstvo. Bio sam sa bendom u kojem sam… »
„Pijem već 40 godina i volim tuđe žene“: Šok priznanje Mileta Kitića

„Pijem već 40 godina i volim tuđe žene“: Šok priznanje Mileta Kitića

Nova 16.09.2023
Progovorio o porocima. Mile Kitić priznao je da pije već 40 godina. „Ja 40 godina pijem, ali nikada se nisam napio. I dan danas pamtim svoje prvo pijanstvo. Bio sam sa bendom u kojem sam svirao bas gitaru. I sećam se da smo taba pili rubinov vinjak… »

Vesti dana »