Povezane vesti
Mariju opljačkali u italijanskom hotelu: Upali u sobu pa uzeli keš i kartice! Zanemela zbog onoga što je rekao menadžer hotela…
Kurir 16.09.2023
U italijanskom hotelu "Omnia" u mestu Noventa di Piave nadomak Trsta 20. avgusta sam sa drugaricom došla da prenoćim zbog velike gužve na granici i tu sam bila opljačkana, ostala sam bez prenijene pare, kaže za Kurir Beograđanka Marija Čolić. - Stigle… »
Marija opljačkana u italijanskom hotelu! Keš i kartice nestale dok je doručkovala, odgovor menadžera je razbesneo (foto)
Mondo 16.09.2023
Beograđanka Marija Čolić je u italijanskom hotelu "Omnia" u mestu Noventa di Piave blizu Trsta opljačkana 20. avgusta kada je došla da prenoći sa drugaricom. Beograđanka Marija Čolić je u italijanskom hotelu "Omnia" u mestu Noventa di Piave blizu Trsta… »
Vesti dana »
"Niko nikada nije učinio više za NATO od mene" Tramp: Da se ja nisam pojavio, bio bi na smetlištu istorije
Večernje novosti pre 45 minutajoš 28 povezanih
Grenland spreman da se brani? Premijer Grenlanda: Ne može se isključiti mogućnost upotrebe vojske
Večernje novosti pre 45 minutajoš 35 povezanih
Novi botovski napad, broj pratilaca na Instagram nalogu za sat porastao za 28.000
Serbian News Media pre 5 satijoš 6 povezanih
Prenos, Srbija - Crna Gora: Vaterpolo spektakl na Evropskom prvenstvu!
Večernje novosti pre 15 minutajoš 37 povezanih