Povezane vesti
Mariju opljačkali u italijanskom hotelu: Upali u sobu pa uzeli keš i kartice! Zanemela zbog onoga što je rekao menadžer…
Kurir 16.09.2023
U italijanskom hotelu "Omnia" u mestu Noventa di Piave nadomak Trsta 20. avgusta sam sa drugaricom došla da prenoćim zbog velike gužve na granici i tu sam bila opljačkana, ostala sam bez prenijene pare, kaže za Kurir Beograđanka Marija Čolić. -… »
Marija opljačkana u italijanskom hotelu! Keš i kartice nestale dok je doručkovala, odgovor menadžera je razbesneo (foto)
Mondo 16.09.2023
Beograđanka Marija Čolić je u italijanskom hotelu "Omnia" u mestu Noventa di Piave blizu Trsta opljačkana 20. avgusta kada je došla da prenoći sa drugaricom. Beograđanka Marija Čolić je u italijanskom hotelu "Omnia" u mestu Noventa di Piave blizu… »
Vesti dana »

EU u aprilu uvodi kontracarine na američku robu u vrednosti od 26 milijardi evra
RTS pre 1 satjoš 27 povezanih

Na današnji dan pre 22 godine ubijen je Zoran Đinđić premijer je stradao na ulazu u zgradu Vlade
Dnevnik pre 7 minutajoš 24 povezane

Tužilaštvo: BiH izdalo nalog za privođenje Dodika Traže i Viškovića i Stevandića, evo šta im se stavlja na teret
Blic pre 7 minutajoš 15 povezanih