Povezane vesti
Mariju opljačkali u italijanskom hotelu: Upali u sobu pa uzeli keš i kartice! Zanemela zbog onoga što je rekao menadžer hotela…
Kurir 16.09.2023
U italijanskom hotelu "Omnia" u mestu Noventa di Piave nadomak Trsta 20. avgusta sam sa drugaricom došla da prenoćim zbog velike gužve na granici i tu sam bila opljačkana, ostala sam bez prenijene pare, kaže za Kurir Beograđanka Marija Čolić. - Stigle… »
Marija opljačkana u italijanskom hotelu! Keš i kartice nestale dok je doručkovala, odgovor menadžera je razbesneo (foto)
Mondo 16.09.2023
Beograđanka Marija Čolić je u italijanskom hotelu "Omnia" u mestu Noventa di Piave blizu Trsta opljačkana 20. avgusta kada je došla da prenoći sa drugaricom. Beograđanka Marija Čolić je u italijanskom hotelu "Omnia" u mestu Noventa di Piave blizu Trsta… »
Vesti dana »
Neshvatljivi neprofesionalizam Partizana - Ovako se ne čuva institucija derbija
Sportske.net pre 43 minutajoš 44 povezane
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili Partizan i osvojili devetu uzastopnu titulu prvaka Srbije
Radio sto plus pre 28 minutajoš 56 povezanih
Ruski mediji javljaju da je Rusija potvrdila posetu šefa iranske diplomatije Moskvi
N1 Info pre 23 minutajoš 121 povezana
Zvezdina rutina u "večitom derbiju" za devetu titulu u nizu, Partizan ponovo bez gola
RTS pre 18 minutajoš 36 povezanih
Papa Lav: Lopovi koji otimaju prirodna bogatstva, vodeći krvave ratove nam otimaju budućnost
Danas pre 4 satijoš 46 povezanih