Povezane vesti
Čim me nazove fahreta - znam dokle smo stigli! Lepa Brena o odnosu i upoznavanju sa Bobom - "Puna kuća testosterona"
Mondo 16.09.2023
Brena mu je prva prišla da se upoznaju, a ostalo je istorija! Brena mu je prva prišla da se upoznaju, a ostalo je istorija! Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović gradili su odvojene karijere, ona na Balkanu, on na teniskim terenima širom sveta, a onda… »
Brena o odnosu sa Bobom: Čim nema da me zove Beki već Fahreta, znam dokle smo stigli
Vesti online 16.09.2023
Brak Lepe Brene i Bobe Živojinovića traje više od tri decenije. Iako oboje potiču iz javnog sveta i susretali su se sa brojnim preprekama, njihova ljubav je odolevala svemu. Pevačica se prisetila trenutka kada je upoznala Bobu i, kako kaže, borila se sa… »
Vesti dana »

Skupština Zaječara još uvek nije počela, opozicija traži izlazak privatnog obezbeđenja iz zgrade
Insajder pre 9 minutajoš 24 povezane

BIRN: Srbija u Izrael izvezla više municije za prvih šest meseci 2025. nego tokom cele rekordne prošle godine
Novi magazin pre 2 satajoš 7 povezanih

Otac Koluvije ima novi biznis sa konopljom: "Praviš pare i dok ležiš, obnavljaš sela i podižeš BDP"
Radio 021 pre 1 satjoš 5 povezanih