Povezane vesti
Čim me nazove fahreta - znam dokle smo stigli! Lepa Brena o odnosu i upoznavanju sa Bobom - "Puna kuća testosterona"
Mondo 16.09.2023
Brena mu je prva prišla da se upoznaju, a ostalo je istorija! Brena mu je prva prišla da se upoznaju, a ostalo je istorija! Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović gradili su odvojene karijere, ona na Balkanu, on na teniskim terenima širom sveta, a… »
Brena o odnosu sa Bobom: Čim nema da me zove Beki već Fahreta, znam dokle smo stigli
Vesti online 16.09.2023
Brak Lepe Brene i Bobe Živojinovića traje više od tri decenije. Iako oboje potiču iz javnog sveta i susretali su se sa brojnim preprekama, njihova ljubav je odolevala svemu. Pevačica se prisetila trenutka kada je upoznala Bobu i, kako kaže, borila… »
"Čim nema da mi kaže beki već fahreta znam dokle smo stigli" Brena o odnosu s Bobom i njihovom prvom susretu! Ovako mu je…
Kurir 16.09.2023
Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović gradili su odvojene karijere, ona na Balkanu, on na teniskim terenima širom sveta, a onda su zajedničkim snagama izgradili porodicu. Jednu od retkih koja je opstala, iako su oboje poznate ličnosti. - Tandem kao… »
Vesti dana »
Ulica U Grčkoj nosi ime Dragana Markovića Palme Ovako je pričao: Jedini sam Srbin koji je dobio ulicu za života, to je jače nego kad neko dobije ulicu posthumno
Kurir pre 52 minutajoš 29 povezanih
Predložen pritvor za Vesića, Tanasković i 11 osumnjičenih, za ženom koja je u inostranstvu poternica
Radio 021 pre 1 satjoš 7 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 11 satijoš 3 povezane
Nikola Jokić dobio sina! Posle Ognjene, stiglo i drugo dete, tata odmah proslavio!
Mondo pre 48 minutajoš 10 povezanih
Koju poruku je Putin hteo da pošalje Zapadu lansiranjem rakete "orešnik": "Ovo je bilo upozorenje Americi"
Blic pre 52 minutajoš 3 povezane