Povezane vesti
Duljaj: Ljubomoran sam na košarkaše, voleo bih takvu atmosferu na našem stadionu
Politika 16.09.2023
Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je pred sutrašnju utakmicu sa Radnikom sedmog kola Superlige Srbije, da je ljubomoran na košarkaše Partizana i da bi atmosferu sa njihovih utakmica voleo da vidi na fudbalskim mečevima. „Malo sam… »
Duljaj: Malo sam ljubomoran na košarkaše... Ona atmosfera na Tašmajdanu...
Sportski žurnal 16.09.2023
„Ako ne probijemo bedem Radnika, meč će otići u drugom pravcu“. Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je danas u Beogradu da je Radnik borbena ekipa i da očekuje tešku utakmicu, ali i pobedu svog tima u predstojećem superligaškom meču… »
Malo sam ljubomoran na košarkaše... Oglasio se Igor Duljaj: Mi to moramo da zaslužimo!
Mondo 16.09.2023
Crno-beli igraju protiv Radnika iz Surdulice u nedelju od 19.35 časova, a uoči utakmice svoja predviđanja izneo je trener Igor Duljaj. Crno-beli igraju protiv Radnika iz Surdulice u nedelju od 19.35 časova, a uoči utakmice svoja predviđanja izneo je… »
Duljaj: Ljubomoran sam na košarkaše, čekamo ambijent sa Taša
Sport klub 16.09.2023
Posle reprezentativne pauze, fudbaleri Partizana ugostiće, u nedelju veče, ekipu Radnika. Šef struke crno-belih, Igor Duljaj, naglašava da će rano slamanje otpora rivala biti od krucijalnog značaja: „Pauza nam je prijala, iskoristili smo vreme da… »
Duljaj očekuje ''grobare'' pred surdulicu: ''Malo sam ljubomoran na košarkaše, voleo bih i kod nas takvu atmosferu''
Večernje novosti 16.09.2023
Fudbaleri Partizana u nedelju igraju protiv Radnika iz Surdulice u okviru 7. kola Superlige Srbije, a. FOTO: FK Partizan Trener crno-belih, Igor Duljaj za početak je na konferenciji za medije analizirao detalje pred sutrašnji veoma važan susret za… »
Vesti dana »

Alkaraz doživeo šokantan poraz u Majamiju, Novaku se sada sve otvorilo
Nova pre 46 minutajoš 5 povezanih

Sunce, oblaci i povremena kiša: Kakvo nas vreme očekuje u subotu?
Glas juga pre 59 minutajoš 5 povezanih

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 9 satijoš 3 povezane

„Molitve za 16“: Đoković pobedu u Majamiju posvetio novosadskim žrtvama (FOTO)
Danas pre 8 satijoš 1 povezana