Повезане вести
Ово је језиви мотив убиства Стевице из влашког дола: Кад се вратио из Аустрије затекао ужас! Бивша жена и деца га убили и…
Курир 17.09.2023
Мотив убиства Стевице А. (56) из села Влашки До код Пожаревца, како незванично сазнаје Курир, могао би да буде свађа која је претходила овом монструозном злочину, а коју је Стевица покренуо због куће у коју је пустио бившу жену и… »
Милету и стевану пресудиле жене и деца: Два злочина у околини Пожаревца узнемирила јавност! Један спаљен, други раскомадан
Курир 17.09.2023
Језиви злочин који су у селу Влашки До, како се сумња, починили бивша супруга Љиљана Ј., ћерка А.А. и син кад су убили и раскомадали Стевана А. мештане је подсетио на још једно слично убиство у селу Драговац код Пожаревца кад… »
"Зар да вози раскомаданог: Оца?!" Мушкарац који се последњи чуо са убијеним Стеваном открива: Мајка и ћерка дан након злочина…
Блиц 17.09.2023
"Требало је да се видим са њим у уторак, да му донесем прозор који сам урадио у радионици. Међутим, није ми се јављао на телефон данима, а када сам отишао до његове куће она је била закључана и никог није било. Помислио сам… »
Монструозно! Злочин по рецепту беливуковог клана: Убили Стевана, исекли тело машином, ставили у џак, палили доказе...
Курир 17.09.2023
Полиција ухапсила Љиљану Ј. и њену ћерку А. А., док се за сином трага. Сумња се да је Љиљана на спавању убила Стевана Андрејића (56), после чега су раскомадали тело и бацили га, док су трагове злочина покушали да сакрију… »
Вести дана »
Његош Петровић стрелац победоносног гола против Црвене звезде: Истински смо веровали у победу против Звезде на "Маракани"
Дневник пре 15 минутајош 92 повезане
„Треба здробити руску ратну економију“: Два потеза могу да натерају Путина да прекине рат
Нова пре 1 сатјош 51 повезана
Бивши фудбалер Звезде срушио црвено-беле на Маракани, па се "извинио": Војводина је овако дошла до победе
Телеграф пре 2 сатајош 31 повезана