Povezane vesti

Ovako su se rastali Nenad Aleksić Ša i vanja: Procurila njena poslednje poruka, evo šta mu je žena poručila pred ulazak u…

Kurir 17.09.2023
Bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša, koji se nedavno rastao sa suprugom Vanjom Ignjatović, novi je učesnik Elite. On je uživo u emisiji otkrio da je i dalje u braku, a da će detalje razgovara sa njom otkrili tokom rijalitija. - Šta očekuješ od svog… »

Nenad Aleksić Ša novi učesnik rijalitija Elita 7! (VIDEO)

Svet plus 17.09.2023
Nenad Aleksić Ša novi učesnik rijalitija "Elita 7", kaže da po prvi put nije lagan i da će pred kamerama ako bude prilike, ispričati istinu o svom braku sa Vanjom. U studiju rijalitija "Elita 7" gosti su bili Miki Đuričić i Nenad Aleksić Ša… »

I dalje verujem u ovaj brak Nenad Aleksić Ša otvorio dušu, nada se da je Vanja ipak ona prava

Alo 17.09.2023
Reper Nenad Aleksić Ša novi je učesnik Elite. Reper Nenad Aleksić Ša novi je učesnik Elite. Kako je naveo, nada se da će ipak ostati u braku sa Vanjom koja ga je napustila mesec dana nakon svadbe. - I dalje verujem u ovaj brak, nisam se razveo još… »

Ša je novi učesnik "Elite": Priznao kako je žena reagovala na njegov ulazak u rijaliti i da li su se pomirili nakon trzavica…

Blic 16.09.2023
Reper i rijaliti učesnik Nenad Aleksić Ša novi je učesnik "Zadruge 7 - Elite". Ša se večeras u studiju pridružio Mikiju Đuričiću i voditeljki Ani Radulović, a potom otkrio i kako je reagovala supruga Vanja, sa kojom je trenutno u svađi, na… »

Vesti dana »