Povezane vesti
Šta vlast pokušava da legitimiše novim zakonom zbog Telekoma i koje izgovore ima?
Nova 17.09.2023
Profesor Fakulteta političkih nauka u penziji Rade Veljanovski i teoretičarka medija Ana Martinoli saglasni su da javni servis nije ono što treba da bude. Veljanovski ističe da je tamo kao za vreme devedesetih, kada je tadašnji direktor RTB Dušan Mitević… »
Šta vlast pokušava da legitimiše novim zakonom zbog Telekoma i koje izgovore ima?
N1 Info 17.09.2023
Profesor Fakulteta političkih nauka u penziji Rade Veljanovski i teoretičarka medija Ana Martinoli saglasni su da javni servis nije ono što treba da bude. Veljanovski ističe da je tamo kao za vreme devedesetih, kada je tadašnji direktor RTB Dušan Mitević… »
Vesti dana »
Novopazarski medij: Uzrok požara u fabrici u Novom Pazaru najverovatnije ljudski faktor (FOTO)
N1 Info pre 1 satjoš 55 povezanih
Putevi Srbije: Vozite oprezno zbog ledene kiše, poledice i jakog vetra
RTV pre 50 minutajoš 31 povezana
Ko kaže da ne može više? Novak se osvetio Holanđaninu i prošao u osminu finala Australijan opena!
Hot sport pre 30 minutajoš 31 povezana
Evroposlanik Prebilič se sastao u Novom Sadu sa aktivistima optuženim za rušenje ustavnog poretka
Beta pre 50 minutajoš 16 povezanih
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih