Povezane vesti
"Već peti dan me: Boli..." Otrovna riba "Dragana" viđena u omiljenom letovalištu Srba u Grčkoj: "Ispustila je snažan otrov…
Blic 17.09.2023
Posle požara, oluja, smrtonosnih plaža srpske turiste u Grčkoj spopala je sada riba otrovnica, takozvana riba zmaj (dragon fish) kojoj su naši ljudi nadenuli ime "riba Dragana". Upozorenje na ribu Draganu objavio je jedan srpski turista grupi Grčka… »
Srpski turisti ponovo na meti ribe "dragane": Ulovljene dve i na Tasosu, kupači prijavljuju "nepodnošljiv bol"
Telegraf 17.09.2023
"Čitala sam da su ribari od nesnosnog bola sami sebi prste odsecali" Otrovnu ribu tzv. dragon fish, na crnogorskom primorju poznatiju i kao riba dragana, pronašli su Srbi u Grčkoj. Kako je jedan Srbin upozorio u grupi Grčka info, ova otrovna riba… »
Vesti dana »

Dvojica dečaka napala dete (12) u Skejt parku kod "ušća": Oglasio se MUP: Događaj nije povezan sa blokadom Brankovog mosta
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

"Ovo je bio lov na veštice": Tramp o skandalu koji je uzdrmao Belu kuću, dotakao se i ostavke ministra odbrane: "On nije imao nikakve veze sa ovim"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 4 satijoš 4 povezane

Određen mu pritvor do 30 dana: Pretresli mu stan na Novom Beogradu i pronašli drogu
Kurir pre 38 minutajoš 1 povezana