Povezane vesti
„Luvr je moj atelje, ulica muzej“: Autobiografija Brace Dimitrijevića, 1.128 stranica, 300 ilustracija i reprodukcija (FOTO)…
Danas 17.09.2023
Braco Dimitrijević jedan od najvećih svetskih umetnika i Sarajlija, koji živi i radi u Parizu, dolazi u Beograd na promociju svoje obimne autobiografije „Luvr je moj atelje, ulica muzej“ koju će 28. septembra predstaviti u Dvorani KCB zajedno sa… »
„Luvr je moj atelje, ulica moj muzej“: Promocija obimne autobiografije Brace Dimitrijevića u Beogradu
Nova 17.09.2023
Braco Dimitrijević jedan od najvećih svetskih umetnika i Sarajlija, koji živi i radi u Parizu, dolazi u Beograd na promociju svoje obimne autobiografije „Luvr je moj atelje, ulica muzej“ koju će 28. septembra u 19 časova predstaviti u Dvorani KCB zajedno… »
Vesti dana »
Od najavljenih koalicija do povlačenja: Zašto deo opozicije sada staje uz Studentsku listu?
Radio 021 pre 1 satjoš 44 povezane
Proglašeno pet izbornih lista Oglasio se RIK: Evo ko su nosioci i koji su rokovi za predaju kandidatura
Dnevnik pre 1 satjoš 25 povezanih
Haški sud osudio Tačija na 25 godina, a vođama OVK ukupno 81
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 261 povezana
Ministarka u Ljigu: Đedović Handanović uručila ugovore za energetsku sanaciju 20 javnih objekata
Kurir pre 55 minutajoš 19 povezanih