Povezane vesti
„Luvr je moj atelje, ulica muzej“: Autobiografija Brace Dimitrijevića, 1.128 stranica, 300 ilustracija i reprodukcija…
Danas 17.09.2023
Braco Dimitrijević jedan od najvećih svetskih umetnika i Sarajlija, koji živi i radi u Parizu, dolazi u Beograd na promociju svoje obimne autobiografije „Luvr je moj atelje, ulica muzej“ koju će 28. septembra predstaviti u Dvorani KCB zajedno sa… »
„Luvr je moj atelje, ulica moj muzej“: Promocija obimne autobiografije Brace Dimitrijevića u Beogradu
Nova 17.09.2023
Braco Dimitrijević jedan od najvećih svetskih umetnika i Sarajlija, koji živi i radi u Parizu, dolazi u Beograd na promociju svoje obimne autobiografije „Luvr je moj atelje, ulica muzej“ koju će 28. septembra u 19 časova predstaviti u Dvorani KCB… »
Vesti dana »

Da li je baš ovo oružje korišćeno protiv građana? Vozilo s velikom crnom kutijom na krovu ubrzano napušta Beograd, snimak kruži društvenim mrežama VIDEO
Nova pre 46 minutajoš 56 povezanih

BLOG Dan posle najvećeg protesta u istoriji Srbije – reakcije na zvučni top, „ćaciji“ napustili Pionirski park
N1 Info pre 29 minutajoš 27 povezanih

Požar u diskoteci u Severnoj Makedoniji, najmanje 59 mrtvih i više od 150 povređenih
Insajder pre 1 satjoš 212 povezane

Vučić: Ukoliko se nova vlada ne formira do 18. aprila, izbori bi mogli da se održe 8. juna
RTS pre 4 minutajoš 30 povezanih