Povezane vesti
Kaljari i Udineze odigrali bez golova Radunović najbolji u timu sa Sardinije, igrao i Samardžić
Dnevnik 17.09.2023
KALjARI: Fudbaleri Kaljarija i Udinezea odigrali su danas bez golova u utakmici četvrtog kola Serije A. Najveću šansu na utakmici imala je ekipa Udinezea u 78. minutu kada je golman Kaljarija i srpski reprezentativac Boris Radunović zaustavio udarac… »
Udineze i na Sardiniji uzeo bod, Radunović ga sprečio da uzme sva tri
Sportske.net 17.09.2023
Četvrto kolo italijanske Serije A danas je nastavljeno utakmicom na Sardiniji, gde je Kaljari dočekao ekipu Udinezea za koju je i ovog puta svih 90 minuta odigrao reprezentativac Srbije Lazar Samardžić. I jedni i drugi su u ovu utakmicu ušli bez pobede… »
Ovacije Radunoviću na Sardiniji: Srpski golman junak meča
Sport klub 17.09.2023
Lazar Samardžić bio je jedan od najzapaženijih danas u matine terminu Serije A, ali je drugi srpski reprezentativac "ukrao šou". Fantastičnom intervencijom u 74. minutu, kada se pred njim potpuno sam i neometan našao Lorenco Luka, Boris Radunović sprečio… »
Vesti dana »
U četiri od pet niških opština prosečne plate premašile 100.000 dinara
B92 pre 51 minutajoš 33 povezane
Pogledajte trenutak paljenja lokala u Čumićevom sokačetu: Ruski državljanin podmetnuo požar pa pobegao
Telegraf pre 5 minutajoš 119 povezanih
Više opština Zapadne Srbije bez vode zbog kvara na cevovodu, vanredna situacija u Čačku i Gornjem Milanovcu
RTS pre 55 minutajoš 37 povezanih
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 5 satijoš 10 povezanih
Evo gde Iran prebacuje obogaćeni uranijum: Rusija neočekivano ispala iz kombinacije
Telegraf pre 1 satjoš 37 povezanih