Povezane vesti
Novak Đoković neće igrati na Mastersu u Šangaju
Politika 17.09.2023
Najbolji svetski teniser Novak Đoković saopštio je danas da neće igrati na Mastersu u Šangaju. „Tokom godina, neka od najbolje podrške koju dobijam bilo gde u svetu je Kina. Šangaj je uvek bio jedan od mojih omiljenih turnira u sezoni. Nedostajaće mi moj… »
Đoković propušta azijsku turneju
Danas 17.09.2023
Najbolji teniser sveta će propustiti azijsku turneju i turnire u Kini, potvrdio je na društvenim mrežama. „Tokom godina, najbolja podrška koje dobijam bilo gde u svetu je u Kini. Šangaj je uvek bio jedan od mojih omiljenih turnira u sezoni. Nedostajaće… »
Đoković ne igra u Kini: Nadam se da ću se vratiti
Sport klub 17.09.2023
Novak Đoković potvrdio da neće učestvovati na turnirima u Kini. Najbolji teniser sveta će propustiti azijsku turneju i predstojeće turnire u Kini, što je potvrdio i na društvenim mrežama. „Tokom godina, jedna od najboljih podrški koje dobijam bilo gde u… »
Novak Đoković odustao: Nole rešio da ne igra na jakom turniru, ovako je obrazložio potez koji mnogi nisu očekivali
Večernje novosti 17.09.2023
I kada ne igra, Novak Đoković privlači ogromnu pažnju. Profimedia Dok je trajeo Ju-Es open 2023, teniska javnost je bila obaveštena i o velikom povratku velikog turnira u Kini, kao i učesnicima na njemu. A danas, Nole je otišao i korak dalje. Naime… »
Vesti dana »

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo američkog influensera Čarlija Kirka
Beta pre 15 minutajoš 35 povezanih

Protest zborova Novog Sada ispred zgrade pravosudnih organa povodom saslušanja policajca
Novi magazin pre 54 minutajoš 16 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo vreme sa sunčanim intervalima i kratkotrajnom kišom u brdsko-planinskim predelima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane