Povezane vesti

Predsednik Vučić: Pojeftinjuje ukupno 37 proizvoda, plate i penzije rastu već od oktobra! Izbori mogući u martu (foto)

Predsednik Vučić: Pojeftinjuje ukupno 37 proizvoda, plate i penzije rastu već od oktobra! Izbori mogući u martu (foto)

Kurir 17.09.2023
* Predstavljeno 16 novih proizvoda koji će se naći na sniženju u samoposlugama * Od prvog oktobra povećanje penzija za 5,5 odsto, do kraja godine prosečna plata 840 evra * Pročitana inicijativa stranaka koje su pisale peticiju za izbore * Predsednik… »
Predsednik Srbije u 21 čas govori o najvažnijim temama

Predsednik Srbije u 21 čas govori o najvažnijim temama

Politika 17.09.2023
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić biće uživo, tačno u 21 sat, gost televizije Pink u emisiji ''Hit Tvit'', objavljeno je i na zvaničnom Instagram nalogu Budućnost Srbije. Predsednik će govoriti o najaktuelnijim temama, gde će… »
Vučić: Spreman sam da se u martu održe izbori

Vučić: Spreman sam da se u martu održe izbori

Sputnik 17.09.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je spreman da se u martu održe beogradski i parlamentarni izbori. Vučić je precizirao da će izbori biti raspisani do kraja decembra i da će biti održani 4. marta. "Izbora će biti, ja sam… »
Vučić: Kosovo najveća briga, neće biti laka debata u Briselu, izbora će biti

Vučić: Kosovo najveća briga, neće biti laka debata u Briselu, izbora će biti

Telegraf 17.09.2023
Vučić će govoriti o svim aktuelnim temama najavljeno je na zvaničnom Instagram nalogu predsednika. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras se obratio građanima. On je gostova u emisiji Hit tvit na TV Pink gde je govorio o najvažnijim temama… »
Vučić: Mogu izbori 4. marta ili nedelju dana ranije, ali izaći ću u susret „nepismenima“

Vučić: Mogu izbori 4. marta ili nedelju dana ranije, ali izaći ću u susret „nepismenima“

N1 Info 17.09.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je mogućnost da izbori koje zahteva opozicija budu raspisani do 31. decembra za 4. mart 2024. ili nedelju dana ranije, ako je to potrebno zbog roka od 60 dana. „Ja sam spreman da u skladu sa onim što su oni… »
Predsednik Vučić poručio opoziciji: Raspisaću izbore onako kako su tražili

Predsednik Vučić poručio opoziciji: Raspisaću izbore onako kako su tražili

Kurir 17.09.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će raspisati izbore baš onako kako je to opozicija tražila. U zahtevu za raspisivanje parlamentarnih i beogradskih izbora, opozicija, između ostalog, zahteva raspisivanje do kraja godine. Predsednik… »
Vučić: Izaći ću u susret zahtevu da se raspišu vanrednih parlamentarnih i beogradskih izbora

Vučić: Izaći ću u susret zahtevu da se raspišu vanrednih parlamentarnih i beogradskih izbora

Telegraf 17.09.2023
Evo raspisaćemo ih do kraja godine, 31. decembra za 4. mart. Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će izaći u susret onima koji su tražili raspisivanje vanrednih parlamentarnih i beogradskih izbora do kraja 2023. godine, što bi… »

Vesti dana »