Повезане вести

"Брашно 50 рсд, уље 144, Пасуљ 259" Вучић најавио појефтињење намирница: На списку чак 37 производа! Ово су нове цене…

"Брашно 50 рсд, уље 144, Пасуљ 259" Вучић најавио појефтињење намирница: На списку чак 37 производа! Ово су нове цене…

Курир 17.09.2023
Председник Србије Александар Вучић рекао је током свог обраћања да ће у наредним данима у трговинским ланцима моћи да се нађу намирнице, обележене жигом "боља цена", које ће бити драстично јефтиније него што су сада. Председник… »
Вучић представио нове производе са нижом ценом

Вучић представио нове производе са нижом ценом

Политика 17.09.2023
О новој рупи производа у акцији "Боља цена", председник је у "Хит твиту" рекао: „Мамелада домаћа ће сада бити 190 динара, скоро је 200 динара јефтинија. Џем је такође на огромном попусту. Тај дан су ме критиковали, са мном су… »
Вучић: Дан заставе подсећа на то колико смо дужни нашим прецима, акција „Боља цена" дуг према народу

Вучић: Дан заставе подсећа на то колико смо дужни нашим прецима, акција „Боља цена" дуг према народу

Политика 17.09.2023
Председник Србије Александар Вучић дотакао се на самом почетку гостовања „Дана заставе" који је обележен пре два дана, те истакао да овај празник има јако значење. „Он говори о нечему што је свето, важно и најважније за једну… »
Вучић демантовао да ће сменити Вулина са чела обавештајне агенције

Вучић демантовао да ће сменити Вулина са чела обавештајне агенције

Слободна Европа 17.09.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио да је "можда планирао" да смени директора Безбедносно-информативне агенције Александра Вулина, али да "сада не може". Коментаришући наводе појединих медија да ће Вулин ускоро бити… »
Ово су намирнице које ће појефтинити: На списку укупно 37 производа

Ово су намирнице које ће појефтинити: На списку укупно 37 производа

Телеграф 17.09.2023
Говорећи о акцији "Боља цена" председник Вучић је донео корпу с неким од основних производа. Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да се на листи налази 37 производа који ће појефтинити, међу којима се налазе и… »
Председник Вучић: Очекујем нове притиске на нас, они се слажу са Куртијем

Председник Вучић: Очекујем нове притиске на нас, они се слажу са Куртијем

РТВ 17.09.2023
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да очекује нове притиске са запада на Србију у преговорима са Приштином. "Сад ће нешто ново да смисле, само чекам шта је то ново шта ће да смисле. Они се суштински… »
Вучић са корпама у емисији саопштио која су нова појефтињења: Извадио 16 производа

Вучић са корпама у емисији саопштио која су нова појефтињења: Извадио 16 производа

Нова 17.09.2023
Председник Србије Александар Вучић је рекао вечерас да ће просечна плата у Србији у децембру наредне године бити 960 евра. Александар Вучић је рекао да ће просечна плата у Србији у децембру ове године бити 840 евра. Просечна… »
Вучић најавио изборе у марту

Вучић најавио изборе у марту

Нова 17.09.2023
Председник Србије Александар Вучић вечерас је гостујући у емисији "Хит твит" упитан о захтеву опозиције да се распишу ванредни парламентарни и београдски избори, рекао да ће "избора бити свакако" и да је он спреман. Он је додао… »
Вучић уместо министара открива: Којих још 16 намирница појефтињује

Вучић уместо министара открива: Којих још 16 намирница појефтињује

Н1 Инфо 17.09.2023
Председник Србије Александар Вучић је најавио појефтињења још 16 прозивода уживо на телевизији. Иако то није у оквиру његових уставних овлашћења, председник је говорио о ценама намирница, снижењима и економији у емисији Хит… »
Вучић са корпом нових снижених производа: Још 16 намирница јефтиније до краја године

Вучић са корпом нових снижених производа: Још 16 намирница јефтиније до краја године

Еуроневс 17.09.2023
Председник Србије Александар Вучић представио је вечерас гостујући у емисији "Хит твит" 16 нових намирница које ће бити снижене до 31. децембра. Како је он саопштио, са ознаком "Боља цена" биће мармелада, џем од јагода, уље… »
Вучић: Нових 16 производа на акцији "Боља цена"; Избори 4. марта или недељу раније

Вучић: Нових 16 производа на акцији "Боља цена"; Избори 4. марта или недељу раније

РТС 17.09.2023
Председник Александар Вучић је изјавио да довољно добро знамо да нисмо велики, али да истовремено нећемо дозволити никоме да нас унижава, као и да нећемо дозволити нестанак нашег народа. Пред нама је нови период у којем морамо… »
Вучић: Спреман сам да се у марту одрже избори

Вучић: Спреман сам да се у марту одрже избори

Правда 17.09.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је спреман да се у марту одрже београдски и парламентарни избори. Вучић је прецизирао да ће избори бити расписани до краја децембра и да ће бити одржани 4. марта. "Избора ће бити… »
Вучић: Ја сам спреман, могу избори 4. марта или недељу дана раније

Вучић: Ја сам спреман, могу избори 4. марта или недељу дана раније

Еуроневс 17.09.2023
Председник Александар Вучић изјавио је да ће изаћи у сусрет онима који су тражили расписивање ванредних парламентарних и београдских избора до краја 2023. године, што би значило да ће бити 4. марта. "Ево расписаћемо их до краја… »
Вучић: Спреман сам за изборе, биће одржани 4. марта или недељу дана раније

Вучић: Спреман сам за изборе, биће одржани 4. марта или недељу дана раније

Инсајдер 17.09.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да је спреман за изборе и да их ће расписати до краја године за 4. март идуће године или за недељу раније. Он је за ТВ Пинк рекао да је "опозиција формулисањем захтева за… »
Вучић: На листи укупно 37 производа који ће појефтинити

Вучић: На листи укупно 37 производа који ће појефтинити

Инсајдер 17.09.2023
Председник Србије Александар Вучић најавио је да ће а ће у оквиру акције "Боља цена" појефтинити још неколико производа у пордавницама. Како је рекао, листи је 37 производа који ће појефтинити, међу којима се налазе и… »
Председник (поново) у лову на "Боље цене": Вучић најавио нова појефтињења, од мармеладе до сапуна

Председник (поново) у лову на "Боље цене": Вучић најавио нова појефтињења, од мармеладе до сапуна

Радио 021 17.09.2023
Председник Србије Александар Вучић најавио је појефтињење још 16 производа, у склопу акције "Боља цена", и то уживо у програму Пинк ТВ. Вучић је у емисији Хит твит говорио о ценама намирница, снижењима, економији и другим… »

Вести дана »