Povezane vesti
Aleksandar Vučić najavio: Pojeftiniće još 37 proizvoda, mogući izbori u martu
Dnevnik 17.09.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da očekuje da će prosečna plata u decembru biti 840 evra, a da će se za samo godinu i tri meseca Srbija približiti prosečnoj plati od 1.000 evra. Takođe, najavio je novo pojeftinjenje… »
Šta je još predsednik rekao: Od nove godine nova povećanja plata i penzija, verovatno i izbori
Radio 021 17.09.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u gostovanju na TV Pink najavio i dodatna povećanja plata i penzija. Vučić je rekao da će plate za prosvetne radnike, medicinske sestre i negovateljice biti u januaru dodatno povećane za još 11 odsto, što… »
Vučić o tašnama Suzane Vasiljević i Tanje Jović: Obe su bile bogato udate, a ta torbica košta 185 evra
Nova 17.09.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras je u "Hit tvitu" govorio i o slikama njegovih savetnica Tatjane Jović i Suzane Vasiljević i cenama njihovih tašni. „Tanja Jović je moj spoljnopolitički savetnik, radila je na Radio-televiziji Vojvodine… »
Nova vučićeva korpa sa popustima! Ovo su nove niske cene
Pravda 17.09.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavio je nove proizvode čije će cene biti snižene. Govoreći o kampanji "Bolja cena", Vučić je naveo da svako ima pravo da kritikuje, daje različite sudove. Međutim, kako kaže, važno je šta građani… »
Prosečna plata do Nove godine 840 evra, minimalac u januaru 402: Predsednik Vučić saopštio lepe vesti
Kurir 17.09.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će prosečna plata do Nove godine iznositi 840 evra, a u decembru 2024. čak 960 evra! Vučić je podsetio i da će uskoro biti uvećane penzije. Podseća i da je u septembru povećana plata za 214.000… »
Dimitrije Boarov: Neko viče – biće bolje
Novi magazin 17.09.2023
Dok sam ja dve sedmice lenčario u Istri, vidim da je u Beogradu usvojen rebalans državnog budžeta „u korist građana“ i da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da će obezbediti pojeftinjenje 20 proizvoda u bakalnicama i da će… »
Vesti dana »
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Obradović ljut posle novinarskog pitanja: „Neću da objašnjavam nikome ko sam i šta sam“
Danas pre 3 satajoš 2 povezane