Povezane vesti
Vučić demantovao laži o svom satu, pokazao posvetu Miloša Zemana
Politika 17.09.2023
Na pitanje voditeljke „Hit tvita” Verice Bradić, Vučić je govorio o svom satu koji je glavna tema na društvenoj mreži X. Kako je objasnio, ljudi koji žele da se dokopaju vlasti po svaku cenu, uvek će izgovarati laži. „Ja sam ovaj sat nosio… »
Vučić skinuo sat u emisiji: Vredi 1.000 evra, dobiće ga prvorođena beba u 2024. na Kosovu
Radio 021 17.09.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na Pink TV rekao da nosi sat koji mu je poklonio bivši predsednik Češke Miloš Zeman i da planira da ga pokloni prvorođenoj bebi na Kosovu u 2024. godini. Vučić je u emisiji "Hit tvit", odgovarajući na… »
Vučić: Sat koji nosim je poklon bivšeg predsednika Češke i vredi oko 1.000 evra
Novi magazin 17.09.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da nosi sat koji mu je poklonio bivši predsednik Češke Miloš Zeman. On je u emisiji TV PInk "Hit Tvit", odgovarajući na pitanje novinarke, koja je rekla da se ovih dana priča kako nosi sat od… »
Predsednik Vučić o satu koji nosi na ruci: To je poklon od Zemana, otkupiću ga i dati prvom detetu koje se 2024. rodi na KiM
Kurir 17.09.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao je sat koji nosi na ruci i kaže da se radi o poklonu predsednika Češke Republike Miloša Zemana. Na satu piše "11.9.2019. Aleksandru Vučiću, predsednik Češke Republike Miloš Zeman". "Vrednost ovog sata… »
Vučić: Pokloniću sat prvom srpskom detetu koje bude rođeno na KiM u 2024.
Telegraf 17.09.2023
Za mene sat ima sentimentalnu vrednost, dobio sam ga od čoveka koji je bio NATO zvaničnik koji se prvi izvinio, jer je bila sprovedena agresija protiv Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je sat koji nosi češki sat marke… »
Vučić otkrio odakle mu sat od 1.000 evra i kome će ga pokloniti
N1 Info 17.09.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je navode o satu koji nosi, izjavivši da je taj sat procenjen na oko hiljadu evra i da ga je dobio na poklon koji je uredno prijavio. „To je poklon mog prijatelja, predsednika češke Miloša Zemana… »
Vesti dana »
Tramp planira da uvede carinu na robu iz Kine, Kanade i Meksika
Euronews pre 35 minutajoš 6 povezanih
Furlas potvrdio odlaganje sastanka EP sa delegacijom Srbije, najavio dolazak u Beograd
RTV pre 29 minutajoš 2 povezane
Požar u Zemunu: Rano jutros gorelo potkrovlje stambene zgrade u Ugrinovačkoj, stanari evakuisani
Kurir pre 53 minutajoš 4 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Dan D – sastanak izraelskog kabineta o primirju sa Hezbolahom
RTV pre 1 satjoš 3 povezane