Povezane vesti
(Foto) Jovana Jeremić dobila mural sa svojim likom: "Ni prva, ni druga, za mene si jedina"
Blic 18.09.2023
Voditeljka Jovana Jeremić pokazala je kakvo iznenađenje joj je priredio, za sada muškarac nepoznat javnosti. Naime, on je naslikao mural sa likom voditeljke, što je nju oduševilo. - Ni prva, ni druga, za mene si jedina - pisalo je ispod Jeleninog… »
"Ni prva, ni druga, za mene si jedina" Jovana Jeremić dobila mural pa se nepoznatom muškarcu ovako obratila (foto)
Kurir 18.09.2023
Voditeljka Jovana Jeremić objavila je na Instagramu i pohvalila se da je i ona dobila mural, koji je napravio za sada nepoznati muškarac. - Ni prva, ni druga, za mene si jedina - pisalo je ispod Jeleninog lika na zidu. Jovana se zahvalila, te otkrila da… »
Vesti dana »
(FOTO, VIDEO) Završen protest u Novom Sadu „Bulevar krvavih tragova“: Došlo do verbalnog incidenta, na ivici sukoba, tokom prolaska pored prostorija SNS
Danas pre 9 minutajoš 17 povezanih
BLOG UŽIVO „Oklopna brigada se umnožava, poziv svima da branimo most!“ Ovo su odluke sastanka opozicije i aktivista: Svakog dana po jedan poslanik na mostu
Nova pre 2 satajoš 26 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Hezbolah danas ispalio više od 180 raketa na Izrael; Iran: Spremamo se da odgovorimo Izraelu za napad prošlog meseca
RTV pre 1 satjoš 39 povezanih
Upravnik zatvora: Vesić već 90 sati štrajkuje glađu, ali nije životno ugrožen
Nedeljnik pre 3 satajoš 22 povezane