Повезане вести

Народни покрет за државу и даље само у најави - колико је извесно његово скорије формирање?

Народни покрет за државу и даље само у најави - колико је извесно његово скорије формирање?

Еуроневс 18.09.2023
Пре годину дана председник Србије Александар Вучић први пут је најавио могућност формирања Народног покрета за државу. Оснивање је у неколико наврата померано, а упркос последњим најавама да би Покрет могао да започне са радом… »
Јовановић (Нови ДСС) за БЕТУ: Избори да буду одржани до краја године

Јовановић (Нови ДСС) за БЕТУ: Избори да буду одржани до краја године

Бета 18.09.2023
Председник Нове Демократске странке Србије (Нови ДСС) Милош Јовановић оценио је данас да ванредни парламентарни и београдски избори треба да буду одржани до краја године. {Релатед:190630} {Релатед:190618} Јовановић је у изјави за… »
Стефан Јовановић: Неуобичајено је да избори буду одржани у понедељак, а крајње је неуобичајено да Вучић одговара на…

Стефан Јовановић: Неуобичајено је да избори буду одржани у понедељак, а крајње је неуобичајено да Вучић одговара на…

Данас 18.09.2023
Шеф посланичке групе Народне странке Стефан Јовановић изјавио је данас да је председник Србије Александар Вучић одговорио на непостојећи захтев да избори буду одржани у понедељак, 4. марта 2024. године, јер то како је рекао… »
Алексић: Ако Вучић не распише изборе за децембар позваћемо у октобру грађане да изађу на улицу

Алексић: Ако Вучић не распише изборе за децембар позваћемо у октобру грађане да изађу на улицу

Данас 18.09.2023
Александар Вучић новим представама замајава грађане са причама о појефтињењима паризера, а Србија је данас у Европи трећа земља по расту цена, инфлација буја, имамо најскупљи дизел, а животни стандард је катастрофа, оценио је… »
Иза вести: Мирослав Алексић

Иза вести: Мирослав Алексић

Н1 Инфо 18.09.2023
Посланик и лидер Народног покрета Србије Мирослав Алексић изјавио је у емисији "Иза вести" да ће, уколико Вучић не распише изборе за децембар, позвати грађане да "у октобру изађу на улицу, испред Скупштине и изборе се за… »
Алексић: Вучић користи игру речи око избора, замајава „појефтињењима“

Алексић: Вучић користи игру речи око избора, замајава „појефтињењима“

Н1 Инфо 18.09.2023
Посланик и лидер Народног покрета Србије Мирослав Алексић изјавио је у емисији "Иза вести" да ће, уколико Вучић не распише изборе за децембар, позвати грађане да "у октобру изађу на улицу, испред Скупштине и изборе се за… »
Још једно Вучићево обраћање: Прво појефтињење, онда избори, а Вулин као зачин

Још једно Вучићево обраћање: Прво појефтињење, онда избори, а Вулин као зачин

Време 18.09.2023
Политика Председник Србије најавио је појефтињења још 16 производе, изборе за март, раст просечне плате... Сада и они који воде евиденцију о броју директних обраћања председника Србије Александра Вучића преко телевизија са… »
Србија и политика: Опозиција тражи ванредне изборе, Вучић одговара: „Биће 4. марта или мало раније“

Србија и политика: Опозиција тражи ванредне изборе, Вучић одговара: „Биће 4. марта или мало раније“

Данас 18.09.2023
Текст је ажуриран 18. септембра 2023. Више од четири месеца после два масовна убиства на територији Београда, власт је вољна да изађе у сусрет захтеву дела опозиције да распише ванредне парламентарне изборе. Александар Вучић… »
Вучић: Избори марта 2024.

Вучић: Избори марта 2024.

Бујановачке 18.09.2023
Бујановац, 18. септембар 2023.- Председник Александар Вучић рекао је да ће парламентарне изборе расписати до краја године а да ће они бити одржани 4. марта 2024. или недељу дана раније. “Избора ће бити, ја сам спреман да изађем… »
Председник најавио када ће бити расписани избори

Председник најавио када ће бити расписани избори

Данас 18.09.2023
Председник Србије Александар Вучић најавио је да ће избори које захтева опозиција бити расписани до 31. децембра за 4. март 2024. или недељу дана раније. „Ја сам спреман да у складу са оним што су они написали одржимо изборе до… »
Вучић: "Спреман сам да одржимо изборе у марту, тражили су да буду пред мој рођендан"

Вучић: "Спреман сам да одржимо изборе у марту, тражили су да буду пред мој рођендан"

Блиц 17.09.2023
Председник Србије Александар Вучић је гостујући на "РТВ Пинк" анализирао актуелна питања у вези са ванредним парламентарним изборима, ситуацијом на Космету. - Наредних месец дана је изузетно важно, биће тешких разговора у УН… »

Вести дана »