Povezane vesti
Safeta Biševac: Koliko god se mi smejali, parizer je nažalost imao efekta na široke narodne mase
Novi magazin 18.09.2023
Vučićeva propagandna akcija "parizer" je nažalost imala efekte na široke narodne mase, ali će sva ta pojeftinjenja anulirati poskupljenja koja slede na jesen, ocenila je u Novom danu TV N1 novinarka i kolumnisstkinja lista Danas Safeta Biševac. „Nažalost… »
Safeta Biševac: Veće akcize i poskupljenje struje anuliraće Vučićeva pojeftinjenja namirnica
N1 Info 18.09.2023
Vučićeva propagandna akcija "parizer" je nažalost imala efekte na široke narodne mase, ali će sva ta pojeftinjenja anulirati poskupljenja koja slede na jesen, ocenila je u Novom danu TV N1 novinarka i kolumnisstkinja lista Danas Safeta Biševac. „Nažalost… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za četvrtak, 1. oktobar 2026: Pretežno sunčano i toplo
Serbian News Media pre 5 satijoš 36 povezanih
Kreni-Promeni: Tužilaštvu rok od 48 sati da reaguje u slučaju napada na Tatjanu Mićić
Nova pre 2 satajoš 31 povezana
On je savladao pomahnitalog pilota Potresna ispovest heroja sa leta Flajdubaija: "Ćerke su vrištale da ne žele da umru!" (video)
Kurir pre 2 minutajoš 86 povezanih
Đoković posle 11 godina opet pobeđuje u Pekingu: Drago mi je da sam se vratio na moje srećno mesto
Dnevnik pre 1 satjoš 49 povezanih