Повезане вести

„Истину о њему чувам у сефу за црне дане“: Овако је Кејти Пери говорила о браку са Раселом Брендом који је оптужен за…

„Истину о њему чувам у сефу за црне дане“: Овако је Кејти Пери говорила о браку са Раселом Брендом који је оптужен за…

Нова 18.09.2023
Расел Бренд, комичар оптужен за силовање четири жене, кратко је био у браку с певачицом Кејти Пери, а њихов однос привлачио је велику пажњу медија. Брак који трајао 14 месеци завршио се СМС поруком. Заједно су били од 2010. до… »
Телевизија због њега хтела да отпусти жене? Цуре нови детаљи о Раселу Бренду, који је оптужен за злостављање

Телевизија због њега хтела да отпусти жене? Цуре нови детаљи о Раселу Бренду, који је оптужен за злостављање

Курир 18.09.2023
Телевизијски руководиоци наводно су размишљали о уклањању читавог женског кадра из емисија које је водио Расел Бренд, због страха да ће бити нападнуте или узнемираване. Шокантна тврдња долази након што је славни глумац… »
Била је опијена њиме и хтела је да га промени: Упркос гнусним оптужбама и даље стоји уз њега! Ево како их је судбина спојила…

Била је опијена њиме и хтела је да га промени: Упркос гнусним оптужбама и даље стоји уз њега! Ево како их је судбина спојила…

Курир 18.09.2023
Глумац Расел Бренд суочава се с низом сексуалних оптужби, али уз њега чврсто стоји супуга Лаура Галакер, коју је упознао кад је имала само 18 година. Ово је њихова љубавна прича. Британски глумац и комичар Расел Бренд нашао се… »
"Истину о њему чувам у сефу за црне дане" Кејти Пери претила раскринкавањем Расела Бренда, а ево какав им је био брак

"Истину о њему чувам у сефу за црне дане" Кејти Пери претила раскринкавањем Расела Бренда, а ево какав им је био брак

Курир 18.09.2023
Расел Бренд, комичар оптужен за силовање четири жене, кратко је био у браку с певачицом Кејти Пери. 14-месечни брак прекинут је - СМС-ом. Заједно су били од 2010. до 2012. године, а Пери је 2013. у великом интервјуу за Вогуе… »
"Волео је што сам дете, звао ме бебом" Гнусни детаљи исповести жене која тврди да ју је комичар малолетну силовао! Сви…

"Волео је што сам дете, звао ме бебом" Гнусни детаљи исповести жене која тврди да ју је комичар малолетну силовао! Сви…

Курир 18.09.2023
Познати глумац и комичар Расел Бренд у петак је на свом Јутјуб каналу демантовао низ оптужби против њега, укључујући ону да је наводно силовао, сексуално напао и злостављао четири жене, од којих је једна била малолетна. Прва… »

Вести дана »