Povezane vesti
Tuhel "zakucao" De Lihta za klupu: "Nemam ideju, radim sve što traži"
Sportske.net 18.09.2023
Holandski štoper u dresu Bajerna Matijs de Liht požalio se da mu nije jasno zašto sve više vremena provodi na klupi. "Zašto ne igram? Nemam ideju, pitajte Tomasa Tuhela. Radim sve što Tuhel traži, ali na poslednje dve utakmice igrao sam samo po 10 minuta… »
De Liht: Radim sve što Tuhel traži od mene, ali ne znam zašto malo igram
Politika 18.09.2023
MINHEN – Fudbaler Bajerna Matajs de Liht izjavio je danas da je nezadovoljan trenutnim statusom u minhenskom klubu, pošto ove sezone dobija malu minutažu u šampionu Bundeslige, prenosi Bild. De Liht (24) je prošle godine stigao u Bajern za 67 miliona… »
Vesti dana »
Prosek neto plata za oktobar: Jug Srbije ne prepušta začelje siromaštva, Jablanički okrug i opština Preševo čvrsto na dnu
Jug press pre 6 minutajoš 44 povezane
(Video) Putevi Srbije uputili upozorenje vozačima: Oglasio se i RHMZ: Sneg uveliko pada, temperature u debelom minusu
Blic pre 21 minutajoš 41 povezana
Siniša Mali sa predsednikom Vučićem obišao gradilište novog Savskog mosta: Ministar otkrio kako teku radovi na jednom od najznačajnijih projekata u Beogradu
Kurir pre 2 satajoš 34 povezane
Rusi pregovaraju sa Mađarima o prodaji NIS-a, potvrdila ministarka
Ekapija pre 4 satijoš 27 povezanih
"Još učim pravila, možemo do finala Evrolige": Kameron Pejn otkrio zašto nije došao u Partizan pre 2 meseca
Mondo pre 1 satjoš 34 povezane