Povezane vesti
Tuhel "zakucao" De Lihta za klupu: "Nemam ideju, radim sve što traži"
Sportske.net 18.09.2023
Holandski štoper u dresu Bajerna Matijs de Liht požalio se da mu nije jasno zašto sve više vremena provodi na klupi. "Zašto ne igram? Nemam ideju, pitajte Tomasa Tuhela. Radim sve što Tuhel traži, ali na poslednje dve utakmice igrao sam samo po 10 minuta… »
De Liht: Radim sve što Tuhel traži od mene, ali ne znam zašto malo igram
Politika 18.09.2023
MINHEN – Fudbaler Bajerna Matajs de Liht izjavio je danas da je nezadovoljan trenutnim statusom u minhenskom klubu, pošto ove sezone dobija malu minutažu u šampionu Bundeslige, prenosi Bild. De Liht (24) je prošle godine stigao u Bajern za 67 miliona… »
Vesti dana »
Ukrajinci i Amerikanci o ovom pitanju pregovarali 6 sati Zelenskom jedna stvar najteže pada, oglasio se i Makron: "Pritisnućemo ih najjače do sada"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
(Foto, video) Vozač BMW-a odjednom dodao gas i zakucao se u taksi. Očevici opisali jezive detalje nesreće u Novom Sadu: "Auto zanela velika brzina"
Blic pre 25 minutajoš 5 povezanih
(Video) "Ona je prekinula odnos..." Princ od Vranje o vezama i tome kakav je kada se zaljubi, a šta radi kada ljubav nije uzvraćena
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Red Bul izrazio žaljenje zbog komentara koji su doveli do pretnji Antoneliju
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
"Osvojili smo Pokrovsk", Peskov tvrdi: Putin je obavešten, ruske snage zauzele i Vovčansk?!
Blic pre 1 satjoš 2 povezane